resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 7069
    kimi burak yılmaz iyi demiş,kimi kötü demiş, kimi savunmuş, kimi burak yılmaz'ı yerden yere vurmuş. ben ikisinide yapmayacağım.

    şuna değinmek istiyorum. şampiyonluğa oynayan bir takımız değil mi ? her sene şampiyonluğa oynarız. şampiyonluğa oynayan takımda sıradan bir takım değildir. bu takımda sana günü kurtarabilecek, maçı 90 dakika kötü oynasanda ayağından çıkabilecek tek bir şutla 3 puanı getirebilecek (bkz: wesley sneijder) gibi, veya geri yaslandığında kalende devleşebilecek (bkz: fernando muslera) gibi oyuncular bulunursa şampiyonluğa gidebilirsin. sıradan bir kadroyla şampiyonluğa gidemezsin. formdaysan yenersin. şampiyon olmak için formsuzkende yeneceksin ki şampiyon olasın.

    şimdi bu yazdığım burak'la ne alakası var diyenler olabilir. geçen sene çok hatırlamıyorum ama fener şampiyon oldu bi ara yetiştik falan ona hiç değinmeyeceğimde sonuç olarak en son gün, fb şampiyon olduğunda aramızdaki puan farkı 9 muş. şimdi madem büyük takımsın, forvet önemli değil mi, şimdi bu burak yılmaz arkadaş 2. devre 2-3 deplasman maçı kazandırsaydı şampiyon olur muyduk ? bence olurduk. gole en yakın kim ? forvet. çok bir şey değil yav deplasman dedik 8-9 deplasman maçından 2-3 tanesini özel performans gösterip 1 alabilsen burak yılmaz şampiyon olurduk.

    bu yazdığım uzun bir bakış açısıydı, özet olaraksa. burak yılmaz şapkadan tavşan çıkartamaz, gole en yakın olan sensin, attığın gollerde gerçekten büyük bir forvet golü yok. özel bir çaba yok, bir yetenek yok ? var mı ? dokunuyosun, ayağını uzatıyosun gibi şeyler. kafa zaten yok.

    bu arkadaşa iyi kötü demeyeceğim. zaten her şey ortada. kesinlikle galatasaray büyük bir takım diyorsan şu takımın forveti en az klaas jan huntelaar olmalı.

    açın bakın demba ba'nın attığı gollerde özel bir forvet performansı var mı ? var
    moussa sow yada emenike'nin attığı gollerde özel bir forvet performansı var mı ? var

    burak yılmaz'ı her hafta izliyoruz ? var mı özel bir performansı ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın