resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 7067
    gecen yıl sampiyon olamamazin en büyük nedenlerinden birisi. bazi arkadaslara göre bunu söyleyince cok sacmaliyormusuz. karsi tezi ne bu arkadaslarin? 'burakin attigi 17 golu dus bakalım nerdesin puan tablosunda?' ahahaha. teze bak. sanki biz buraki elestirince 'burak oynamasin. 10 kisi oynayalım' demek istiyoruz. ulan su burakin yerine az biraz yetenekli bir forvetimiz olsa gecen yil hatri sayilir miktarda daha fazla puan almistik. yani sen düsme canım o 17yi. az biraz duzgun forvet olsa diyoruz. ekle yani ekle. gol eklemezsen asist ekle. onu da eklemezsen takımın ileri top tasimasini ekle. ekle babam ekle.

    her sene 20 golu tabelaya yazan kac türk forvet varmis. ee yok tabi. cunku butun büyük takımlar yabanci forvetle oynuyor. hal oyle olunca da baska türk forvet bu rakamlara ulasamiyor. iyi turk forvet de yok zaten. o yuzden oraya saglam yabanci alinip gerekirse basa yerlerden feda etmeliyiz diyoruz.

    neymis efendim elinden geleni buymus. yapamayacaklarini neden istiyormusuz adamdan. bak sen. ulan adam 2 metre önüne pres yapmıyor be. adam götünü kaldirip ofsayttan cıkmıyor. dogru düzgün hava topuna yükselmiyor adam. bütün toplar duvara carpmis gibi geri geliyor ilerde. ulan adam her mac moron gibi hucum fauller yapıyor bıkmadan usanmadan. bir de sasiriyor faul verince haken. ulan adam her mac kendini yere atiyor. o kadar bokunu cikardi ki hakemler artik faul olsa bile vermiyor, inanmiyor bu adama.

    umut bulut cok mu yetenekli? degil. ama adam kıcını yırtıyor sahada. her hava topuna cıkıyor, vuramasa da defansa rahatca vurma sansi vermiyor. takım ileri cikabiliyor, düsen toplari alabiliyor. burak yilmaz ise defans oyuncularini terletmiyor bile pasam sagolsun.

    burak yilmaz senede ligde 25 golun altina düserse kulliyen zarar bir adam. zira gol atmaktan baska bir boka yaramıyor. bazilarina gore forvetin isi sadece gol atmak olabilir ama boyle bir dunya kalmadi artik. o yuzden buyuk bir takımın buraka sabretmesi icin leblebi gibi gol atmasi lazim. atamiyorsa takımın anasını siker böyle adamlar.

    ben baya baya nefret ediyorum bu adamdan. uzun süredir bir galatasaray futbolcusundan bu denli nefret etmemistim. su adamdan bir sekilde kurtuldugumuz gun zil takıp oynarım. unal baskanin da en büyük falsosu su herifle 34 yasına kadar cok yüksek rakamlardan sözlesme imzalamak oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın