• 21268
    "kendi adımıza geçen haftaki galibiyetten sonra yön bulmaya çalıştığımız bir maçtı. burada bir ya da 3 puan kazanmak istiyorduk. oyunun başında golü bulduk. bu bizim için büyük bir avantajdı. maçı fena da götürmüyorduk. fakat ilk gelen topun penaltı ile sonuçlanmasının ardından kontrol trabzonspor'a gitti. biz de trabzonspor'un bu yükselen ritmine aynı şekilde karşılık veremedik. ilk yarının sonuna doğru bu ritmi daha da arttırdılar."

    "hedef sezonu ilk 8 içinde bitirmek"

    "bu golle biraz olsun toparlandık. yediğimiz üçüncü gole kadar ritmi elimize aldık. ancak bir türlü golü bulamadık. kabul etmek gerek ki rakip ustaca bir golle öne geçti. ondan sonra buna cevap veremedik. istediğimiz ritmi yakalayamadık. bir iki adım geriden aynı ritmi yakalamaya çalışacağız."

    "herkes kadar temiz, herkes kadar kirliyiz"

    "tribünlerin tepkisine çok fazla cevap vermek istemiyorum. doğru olmadığını düşünüyorum. biz profesyonellerin bazı şeyleri içinde tutması gerekiyor. hoş da doğru da değil. biz de bu ülkenin insanıyız. herkes kadar temiz, herkes kadar kirliyiz. ama tepkilerin doğru olmadığını söylemem gerekiyor."

    "tribünlerin boş kalmasi, şike sürecinin etkisi"

    "kastettiğiniz dönemin bunda çok etkisi olduğunu düşünüyorum. herkes bir şekilde zararını görüyor, görecek gibi de görünüyor."

    aykut kocaman
App Store'dan indirin Google Play'den alın