• 21262
    "iki takım da bugün dış atışlarda, çok atış kaçırdı. biz 19'da 2 gibi kötü bir yüzdeyle oynadık. anadolu efes de dış atışlarda düşük yüzde de kaldı. bütün bunlara rağmen iki takım da olağanüstü mücadele gösterdi. anadolu efes'te genç oyuncular var, direnç gösterdiler. maçın son 5 dakikasına kadar, çok doğru basketbol oynadık. anadolu efes'in uzunlarını faul problemine soktuk. ancak son 5 dakikada yanlış seçimler yaptık. şutlar girmeyince, anadolu efes de maçın sonuna kadar geldi. sonuçta bir sayıyla kazandık ama olsun 48 saat içinde iki önemli maç oynadık. çok değerli bir galibiyet aldık. bu galibiyet, galatasaray liv hospital'in şampiyonluk için çok iddialı olduğunun bir göstergesi"

    pietro aradori'nin son maçlardaki performansından memnun olmadığını dile getiren ataman, şöyle devam etti:

    "zaten memnun olsam daha çok süre veririz. toparlanmasını beklediğimiz bir oyuncu. avrupa ligi'nde oynamış, italya milli takımı'nın önemli bir oyuncusu. benim felsefemde ayrım yok, kim iyiyse o oynar. aradori iyi oynarsa takımda yer bulur."

    "galatasaray basketbol takımı, son iki sezonda türkiye'de bir ekol yarattı. onun için yönetim kim olursa olsun galatasaray'ın basketboldaki gücünü gözardı edeceğini düşünemiyorum. zaten perşembe akşamı, avrupa ligi maçından önce, basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyeleri oyuncuları ziyaret ettiler, onlara güvenceler verdiler"

    ergin ataman
App Store'dan indirin Google Play'den alın