• 5
    siyasetin futbola ilk bodoslama dalışı değildir. bu yüzden osmanlıspor dışındaki diğer takımları durumları anormal olmakla beraber türkiye cumhuriyetinde 24 senedir yaşayan bir insan olarak olağan görüyorum.

    (bkz: altınordu idman yurdu)
    (bkz: güneş sk)

    tarih tekerrürden ibarettir arkadaşlar. 1930'lardan sonra ülke tarihinin en güçlü hükümeti akp hükümetleridir, bu sebeple heryerde at koşturuyorlar. o dönemde olan müdahalelerinde ideolojik bir sebebi vardı bugün olanlarında var.

    bu konuda sadece osmanlıspor'u ayırabilirim. osmanlıspor, nasıl amedspor ismine tekpi gösteriliyorsa aynı tepkiyi hakeden bir kulüp. insan tahrik etmek için zamansız bir uygulamadan başka birşey değil. bakın zamansız diyorum, kulüplerin adının kürtçe olması türkçe olması değil olayımız, sorun bunun zamanlamasının çok manidar olması. osmanlıspor ismi de şahsen benimde içerisinde bulunduğum çevreleri amedspor kadar rahatsız edecek bir değişiklik.

    ki bu isim değiştirme olayını i.m.g ...* 1299 osmanlıspor saçmalığı ile başlattığından amedspor'a yanlış bile diyemiyoruz.

    (bkz: fışkiyesi kırılasıca)
App Store'dan indirin Google Play'den alın