resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 7045
    kendisine verilen bonservisi kat kat karsilasmistir. asil hata ise bugunlerde gormeye basladigimiz degerini bulan herkes satiliktir seklindeki genclerbirligi atasozunu eskiden gozardi ediyor olusumuz. eger bir oyuncu is karakteri acisindan mukemmel degilse degerini buldugu anda satilmalidir. artik buna kanaat getirdim. cunku karakteri wesley sneijder yada elmander veyahut sevmesem de kuyt gibi adamlar disindakiler bir yerden sonra is saygilari eksik oldugu icin dusuyorlar. hem de ne dusmek. burakta yasadik bunu. degerinin maksimumundayken lazioya satmaliydik ama o gunlerde goremedik bunu. yabanci siniri dedik bilmemne dedik gondermedik. simdi de yakiniyoruz bu durumdan. bir benzerini bugun semih kayada yasiyoruz. turk insani yeterince profesyonel değil. hele ki turklugun yuceltilip ayristirildigi bu ligde hic bir turk bes yil devamlilik gosteremez en ust duzeyde. burakta iki selcukta da ayni sekilde iki yil surdu bu maksimum durum. arda ise got gobek buyutmustu ama allah vergisi yetenekleri bes kilo fazlasiyla bile siritmadan top oynamasini sagliyordu. haa sonra avrupa gordu kicini eritti ve masallah ortaligi sikip atiyor.

    biz ise burak ve selcukta bir gun yasanacak dususu goguslemeyi goze aldik ve onlari yuksek kontratlarla kulube bagladik. simdi ise o onlenemez dusus maksimumda. degerleri her gecen gun azaliyor ve takima zarar veriyor varliklari.

    bana kalirsa cok sevsem de semihte bu hataya dusmemeliyiz. hata yapmaya başladikca semih artik daha cok medyanin onune atilacaktir. cunku artik genc semih degil. takimda dorduncu senesi. artik baski artacaktir ve semihin de duraklama ve gerileme evresi yasamasi muhtemeldir.

    o nedenle herkesin iyiligi icin bu oyuncularda yasadigimiz yanilgiya dusmemeli ve en azindan bundan sonraki oyuncularimizin da iyiligi icin olur da semih kayaya da bir kulup tarafindan burak yilmaza laziodan gelen ilgi benzeri bir ilgi olusursa satmaliyiz.

    son olarak burak bana kalirsa bes milyon euroluk degerin uzerinde bir hizmet verdi. sadece cldeki tek basina grup asamasindako performansi bile bes milyon euroyu cikardi. avrupadan gelen puanlar da cabasi. ancak ozguveni iyice sarsildi ve artik ihtiyaclarimizi karsilayamayacagi bariz. burak hala galatasarayda bulunabilir ancak takimin bel bagladigi esas forvet degil, yanindaki adam olmalidir. veyahut kulübede beklemelidir. artik bize karsi karsiya topu alinca koseye iteleyeceginden emin oldugumuz bir forvet elzemdir. zira cok az pozisyon bulan bir takima evrilmekteyiz. cok kacirma luksumuz artik yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın