2014-15 5.Hafta Maçı
19:00 Abdi İpekçi Spor Salonu
77 - 76
  • 2
    cuma günü maça çıkan takıma pazar günü maç yazan zihniyeti sorgularım arkadaş. koy pazartesiye maçı olsun bitsin. 13 kasımda olympiakos maçı var diye koymadım desen adama gülerler arada dinlenmek için iki gün kalıyor her türlü, gideceğimiz yerde altı üstü komşu uzak bir deplasman falan da değil.

    maça gelecek olursak her sonuca açık fikrimce. karşı tarafta nenad krstic olmadığı için pota altında daha yumuşak kalacaklar. lasme formda değil, hoş krstic'te geldiğinden beri çok iyi değildi ama her türlü lampe'den daha caydırıcı bir unsur pota altında. bu bakımdan furkan ve kerem gönlüm ikilisiyle ne kadar yıpratırsak o kadar kardır. diğer taraftan pocius'un 2 hafta daha olmayacağı konuşuluyor. aradori ise benim açımdan halen beklenen seviyeye çıkamadı. arroyo'yu olabildiğince ekonomik kullanmak gerek. 6 günlük periyotta sırasıyla neptunas, efes, olympiakos maçlarına çıkıyoruz. olympiakos deplasmanında ne kadar dinç olursa o kadar iyi.

    edit: ergin hoca kendi istemiş pazar olmasını. taraftarı düşünmesi açısından güzel jest gerçekten. umarım yorgunluğa bağlı sakatlıklar yaşanmaz da midyattaki pirince giderken evdeki bulgurdan olmayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın