resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 7024
    sneijder bir mac kotuyse, uc mac iyidir, yetenegi vardir, takimi az cok uzaktan sutlariyla, zekasiyla ileri tasiyabilecegini, one gecirip takima mac kazandirabilecegini umabilirsin.

    burak'in kotu oynamasinin sorumlusunun taraftar olmasi kadar sacma bir sey yok. ha dersen ki, biz yetenegi olmayan adami skor odakli baktigimiz icin bagrimiza bastik dersen o zaman taraftarin sucu olur.

    kac tane ezdigi topun, yaptigi faulun, yakalandigi ofsaytin, alamadigi hava topunun, yapmadigi presin, kacirdigi gollerin, atamadigi calimlarin sorumlusu taraftar? bu taraftar degil miydi kotu giden bir mactan sonra gidip florya'ya tezahurat yapan? insan taraftar olarak belese konmadan takima bir seyler katmasini bekler futbolcusunun. yeter artik, kotu iste amk bu adam, topcu bile degil. savunup da kotu oldugunu kabullenirmis gibi ordan burdan yavan gerekcelerle savunmayi birakin. sirf 8 kasım 2014 kardemir karabükspor galatasaray maçı icin degil, her mac kotu. gol attigi maclarda da kotu, goz boyadigi icin savunmaya meyilliler gol atmasindan oturu "takimin birincil forveti ama" diyorlar sonra. umut daha kotu degil amk bu adamdan. olaya sirf atilan gol olarak bakmak galatasaray'i dibe suruklemekten baska bir sey degil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın