• 1162
    ergin ataman'ı eleştirmek için yazmayacağım ki haddim de değil. sadece iki durum için fikrimi belirteyim.

    birincisi zayıf karnımız olan pota altı. furkan ve kerem gönlüm'e göre daha atlet ve daha caydırıcı bir oyuncu yok. jawai bitik. daha da düzelmez. en fazla bir iki maç iyi oynayacak ve umarım o maçlara kanıp aldanılmaz. kızılyıldız maçını sırf pota altı savunmasından kaybettik. marjanovic tek başına dağıttı. telafisi olan bir maç ama yarın telafisi olmayanları da oynayacağız. dizleri sakat bonsu'nun arroyo ile yaptığı alley oop'leri hatırlayın. bunlar taraftarı ve takımı ateşleyen şeyler. keşke öyle birine yürüseydik.

    bir diğeri ise ergin ataman'ın erceg'e aşırı güvenmesi. erceg değişik adam. yanınca yakar. iyi de yakar. cska deplasmanını hatırlayın. tek başına takımı ayaktta tuttu. ancak zayıf karnı demiyorum yok olan karnı savunması. yalandan bile elini çok az uzatır. jawai'de de caydırıcılık yetersiz olunca skoru tutamıyoruz. geçen hafta saski karşısında tam hatırlayamadım ama ya 2 ya 3 kere 10 civarı fark yakaladık. sonra maçı kaybettik. kaybetmemiz asıl problem değil kazanabilirdik. sıkıntı o maçın son topa gitmesi. orada son yumruğu indirmek gerekli. ya atarak indireceksin ya da savunmanla. şutun her zaman girmeyebilir doğaldır ama o yıldıran savunmanın ışığı hiç yok.

    benim gördüklerimin fazlasını ergin ataman zaten görüyordur. elindeki bütçe de rakiplerinkinin üçte biri. yarış içinde olmamıza bile saygı duyulur. iyi de bir kadro kurdu fakat şu pota altına bir transfer ile takım çok daha iyi yerlere gelebilir. müthiş bir savunma takımı olmamıza gerek yok, bu kadar kırılgan olmayalım yeterli. eurolig'de 4-5 numara savunması bizden kötü 3 takım daha yok. güzel takım boşa gitmesin. okşa hoca şu yönetimi. hallettir şu işi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın