• 21240
    "biz kendi takımımıza baktığımız zaman, bir takım sıkıntılarımız olduğu aşikar. oyun kurucu pozisyonundaki eksikler de en önemli konu. fakat ender arslan ve diğer sakat oyuncuların yavaş yavaş oyun planı içine girmeye başlamasının, takımımızı gerçek performansına daha yaklaştıracağını düşünüyorum. neptunas mücadelesi, yüzde yüz kazanmamız gereken bir karşılaşma. bir galibiyet serisine buradan başlayabiliriz. taraftarımızın da hem yarınki neptunas maçında hem de hafta sonu oynayacağımız anadolu efes maçında desteği önemli. bu önemli süreçte bizlerle beraber olmalarını yürekten arzuluyoruz."

    "yönetimimiz dün de bir ödeme yaptı"

    bu fedakarlıklar hem maddi konularda hem de sakatlıklar konusunda oldu. dolayısıyla iyi bir sporcu kadromuz var. yönetimimiz de elinden gelenin maksimumunu, üstün gayretle yapmaya çalışıyor. göreve geldiklerinden bu yana ikinci kez ödeme yaptılar. ikinci ödeme dün gerçekleştirildi. bu durum artık zaman içinde yönetimin ve finans bölümünün belirleyeceği sistem içinde, planlı olarak devam edecektir. ancak oyuncularımız bunu kesinlikle performanslarına yansıyan bir konu olarak hissettirmediler. bilinçli ve üst düzey sporcu olmalarını getirdiği bir özellik olduğunu düşünüyorum"

    "galatasaray odeabank için önemli olan sistem"

    "bizim geçen sene önemli başarılar kazanan takımımızın, iskeleti anlamında önemli değişiklikler oldu. geçen seneki kadromuz aşağı yukarı iki senedir birlikteydi ve sisteme alışık bir kadroydu. şimdi ise tekrar sistemin oturtulması gerekiyor. hocamız ekrem memnun, takımın makine intizamında oynamasını seven biri. bunun için de süreye ihtiyaç var. elimizde değerli oyuncular bulunuyor. sahaya henüz inmemiş oyuncularımız da var. sancho lyttle, nevriye yılmaz ve şebnem kimyacıoğlu'nun sakatlıkları bulunuyor. şu an için takımın gerçek performansını sahaya yansıttığını söylememiz mümkün değil. ancak orta ve uzun vadeli hedefleri olan bir takımız. bizim için şu an oyuncularımızın mücadele etmesi, hocamızın sistemine dört elle sarılmaları her şeyden önemli. bunu da dün 14 sayı geriden gelip, maçı uzatmaya taşıyarak gösterdiler. bu, takımın ruhundan ayrılmadığının göstergesi. yoksa bu mağlubiyetin telafisinin kolay olduğunu düşünüyorum."

    murat özyer
App Store'dan indirin Google Play'den alın