resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 3858
    kimsenin aklına gelmek zorunda olmayan futbolcu. kendisi, kendi ismini insanların aklına sokmakla mükellef. bunu ister a2 milli takımıyla yapar, ister antremanda yapar, kendisine kalmış. o kendisini gösterdikçe de takımda yer bulmaya devam edecektir.

    bugün sonradan oyuna girdiği maçta 4-3-3'ün ortasının sağında değil, bizzat ilerdeki üçlünün sağında oynamıştır. prandelli eğer 4-1-2-3'e devam ederse, kendisi zaman zaman 11'de, zaman zaman da yedekten bu mevkide yer bulacaktır. prandelli'nin yapmak istediği, ilerdeki 3'lünün kanatlarında ters ayaklı futbolcular oynatarak daha fazla şut çekilebilmesini sağlamak. mesela sneijder sağ ayakla solda, olcan sol ayakla sağda oynarken; emre de sol ayakla yine sağa geçti.

    girdikten sonra umut'a çok güzel bir orta yaptı. ama bu akşamın yıldızı olma kısmeti ne umut'taydı, ne de olcan'da... o nedenle bomboş pozisyonda üstten auta vurdu umut.

    bir diğer önemli pozsiyon da, orta saha çizgisinin sağ taç çizgisiyle birleştiği yerde başladı. hamit, selçuk ve emre tek paslarla oluşturdukları üçgeni öyle güzel açtılar ki, emre bir anda ceza sahasının köşesinde buldu kendini. çok da güzel bir tercihle senijder'e pasını aktardı. sneijder düzgün vurmuş olsa, o muhteşem ikinci golünü izleyemeyecektik bu sefer.

    bu maçta az ama öz süre aldı. galatasaray'ın hücum organizasyonlarında payı olabileceğini gösterdi. zamanında rijkaard ikinci senesinde kendisini benzer şekilde kullanmak istemiş, ancak arda ilk maçtan azarı kendisine saha içinde kayınca sinmişti garibim...

    bu çocuğun sorunu da bu... yetenekleri çok çok üst düzey, ama özgüven konusunda sorunlu. sürekli birilerinin onu övmesi, ne kadar yetenekli olduğunu hatırlatması gerekiyor. işte alt yapı eğitiminde asıl kaçırdığı bu...
App Store'dan indirin Google Play'den alın