• 1632
    kurulduğundan itibaren her yıl küçük adımlarla da olsa ilerleyen cirosunu büyüten mağaza sayısını artıran, çalışan sayısını artıran, ürün çeşitliliğini artıran galatasaray spor kulübü lisanslı ürün satan mağazasıdır.

    son dönemine bakarsak takım başarılı olsun ya da olmasın 2012 yılına kadar sürekli belli bir ivme ile artan satışlar, 2012 yılında gelen üst üste 2 şampiyonluk ve şampiyonlar ligindeki çeyrek final ile tavan yapmıştır. bence önceki yıllardaki yavaş yavaş gelen artış çok daha sağlıklı ve sağlamdı.

    2012 yılındaki zirve yapılışın ve en önemli etkenlerin biri de sözlük yazarlarımızdan birisi de nurettin kantarellidir. kendisi nasıl maviyi yükselttiyse gs store markasına da çok büyük bir ivme katmıştır. onun ayrılışından sonra ise takımın da düşüşünde etkisi ile gerileyen satış rakamları mevcuttur.

    burada önemli olan tutundurmadır. şimdi gs store bunun içinde küçük ucuz ürünlere ilgiyi artırmak ve kesinlikle internet mağazacalığına olan eğilimi artırmalıdır. eğer etkin bir şekilde kullanılırsa buradan kulübün kasasına çok ciddi bir rakam kazandırılabilir. çünkü hem ulaşımı hem de satın alımı çok kolaydır.

    artık günümüzde bütün markalar e-ticaret işine eğilirken galatasaray bunun gerisinde kalamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın