• 21212
    "sizlerin de soruları oluyordu. 'bu kadar haksızlık yapılıyor, niye bu kadar naziksiniz?' diye. misal 3-1 yenildiğimiz rize maçında bile penaltımız verilmemişti ama kötü oynamıştık. ben de 'önce kendimize bakmalıyız' demiştim"

    volkan ve emre üzerinden fener'e sert tepki

    "türk futbolunun ve türk milli takımı'nın daha iyi yerlere gelmesini istiyorsak, türk sporunu yönetenlerin söylemlerinin olumlu olması gerekiyor. ancak bazı rakiplerin bazı yöneticilerinin türk futboluyla alakalı olarak söylemlerin doğru olmadığını görmekteyiz" diyen siyah beyazlı yönetici, fenerbahçeli mevkidaşlarını da eleştirdi. yönetimlerin açıklamalarının futbolcuların açıklamalarına da yansıdığını belirten albayrak, "bizim açıklamalarımız oyuncularımıza yansıyor. fenerbahçe'de de yöneticilerin açıklamaları volkan, emre gibi oyunculara yansımış. sanırız volkan ve emre kendi yöneticilerinin ağzından konuşmayı adet edinmişler"

    "bundan sonra biz de konuşacağiz"

    "buradan federasyon ve kurularına da seslenmek istiyoruz. biz türkiye'de şu anda oynanan futbolda süleyman seba'nın adına layık bir düzen sergilediklerini görmüyoruz. adaletsizlik, haksızlık ve eşitsizlik var maçlarda..."

    "bize sözlü savunmayı bile çok gördüler. eğer bir insanın savunma hakkını bile çok görüyorlarsa biz burada beşiktaş camiası olarak susmayacağız. başkanımız 'tarz değiştirdik' derken bunu söylüyordu. biz bugüne kadar konuşmuyorduk ama maalesef bakıyoruz ki haksızlıklar hep bize oluyor. biz de konuşmaya karar verdik ve her şekilde konuşacağız"

    beşiktaş yöneticisi metin albayrak
App Store'dan indirin Google Play'den alın