resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 3561
    galatasaray sözlük linç timinin en yeni kurbanıdır. poacher kardeşimden bir alıntı: "siz de normal bir taraftar gibi sadece üzülseniz?" (bkz: #1591016)

    semih kafa vuramıyor niye kornerlere çıkıyor? kornere çıkmayı hiçbir futbolcu kendiliğinden karar veremez. teknik direktörün kararıdır. genelde bir bek ve bir orta saha geride bırakılır. prandelli bunu fark etseydi semih sen kal başkası gitsin derdi herhalde. zira dünkü maç özelinde konuşacak olursak o sırada skor 2-1. semih geride beklese diyeceğiz ki: "lan skor lazımken ne diye geride bekliyorsun değişik?!"

    semih pozisyon ve kademe sıkıntısı çekiyormuş. e çok normal sanki bu adamdan zaten çok iyi pozisyon alsın diye kimsenin bir beklentisi olmaması lazım zira kendisi bir stoperin en olgun zamanlarından hala 10 yaş geride. çok beğendiğimiz ujfa reyiz ise bizde oynarken 35 yaşındaydı. buna bir de tüm türk oyuncularda bulunan genel futbol bilgisi yetersizliğini eklersek semih'ten ne bekliyoruz ki ne diye bu kadar eleştiriyoruz?

    eğer elimizde daha iyisi varsa o oynasın ama yok. koray günter oynasa daha da kötü olacağından adım gibi eminim. sonra her maç farklı on bir ile başlanır mı diyecek taraftarımız. savunma hattı sürekli bozuluyor diyecek. burada olması gereken şey maalesef bizde olmayan şey: "sabır". semih'e sabrederken de yanına chedjou'dan daha iyisini bulmak lazımdı zamanında zira burası galatasaray. şampiyonlar ligi oynayan bir takımın yabancı sınırı diye bir engeli varsa bu sınırı elinden gelenin en iyisi ile doldurmak vaciptir. sneijder, muslera, melo seviyesinde yabancılarla tabii ki dzemaili, amrabat, dany, alex telles gibilerle değil.

    bu durumda elimizdekileri, kendi çocuklarımızı desteklemektir bize düşen, trabzonspor taraftarı gibi leş taraftarlık yapmak herkesi linç etmek değil. böyle giderse bu takımda ne bir ruh, ne de futbol oynamak isteyecek bir adam bulamazsınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın