• 21187
    "yarınki maçı *düşünüyoruz. bayern'e karşı iyi bir maç çıkardık. zaman zaman oyun içinde orta sahada iyi işler çıkardık. bizim moralimiz iyi. takımımızın daha sakin olması gerek. pozisyonlar elde ediyoruz. bunları atabilsek bundesliga'da da iyi bir duruma gelebiliriz."

    "bizim düşüncemiz yarınki maç için tabii ki rahat durumdayız. önceki galatasaray maçın da da iyiydik. rahat oynadık ve pozisyonları değerlendirdik. yarın da her zamanki gibi bir borussia dortmund izleyeceksiniz. galatasaray da iyi bir takım ama zor bir dönemden geçiyor. yarından umutluyuz."

    "türkiye'deki maçtan sonra konuşmam yanlış anlaşıldı. ben o şekilde söylemedim. biz de kötü durumda olduğumuz zaman kendimizi destekliyoruz. yönetim de bize yardımcı oluyor. galatasaray'da nasıl oluyor bilmiyorum ama burada biz birbirimize sürekli destek oluyoruz."

    "ligde de iyi oynuyoruz ama orada yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. bu yüzden bu kadar geride kaldık. şampiyonlar ligi'nde girdiğimiz pozsiyonları gole çevirdik. ligde de daha çok çalışarak bu seviyeye çıkacağız. biz iyi bir takımız."

    "biz bence maçları iyi oynadık. çok fazla pozisyon bulduk yalnız bunları değerlendiremediğiniz zaman böyle sonuçlar oluyor. haftasonu bayern maçında iyi oynadık ve ilk yarıda öne de geçtik. ancak ikinci yarıda yaptığımız küçük hatalardan goller yedik. bayern gibi bir takıma böyle hatalar yapamazsınız. biz de bundan sonra daha dikkatli olmamız gerek."

    jürgen klopp
App Store'dan indirin Google Play'den alın