• 21175
    "derbiyi maçı kaybettik. üzgünüz. ilk atakta erken bir gol yedik. 10-15 dakika sonra şoku atlatıp oynamaya başladık. onlar da kontra ataklardan pozisyon aradı. emenike çok hızlı ve güçlü bir oyuncu. skoru eşitleyebilirdik ama hakem olcay'ı atarak maçı öldürdü. uzun süre 11'e 10 oynamamıza rağmen pozisyon bulduk ama maalesef golü atamadık. oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum."

    "olcay atılmasa da maçı kaybedebilirdik. ancak olcay'ın ikinci sarı kartı bir derbide çıkabilecek bir ikinci sarı değil. eğer o sarı kartsa demba ba'nın pozisyonu penaltı değil mi? paranoyak görünmek istemiyorum. üst üste ikinci maçta başımıza aynı şey geliyor. çok top kaybı yaptık, birçok hata yaptık. geriye düşmemize rağmen hala oyunun içindeyim. olcay'ın atılma şekli bir derbide kesinlikle kabul edilebilir değil."

    "kendisinden büyük olmama rağmen bana 5 kez o kelimeyi neden bana kullandın diye sordum. o da bana "ne istersem onu yaparım sen bana karışamazsın." dedi. bunu söylemeyecektim ama soru üzerine söyledim. ismini söyleyemeceğim o oyuncunun."

    slaven bilic, fenerbahçe maçına dair
App Store'dan indirin Google Play'den alın