• 21132
    "aslında bana ilk kez, 2008’de milli takımı çalıştırdığım dönemde teklif yapmışlardı ama o sıralar ayrılmaya hazır değildim çünkü eleme maçları başlamak üzereydi. beşiktaş’tan teklif aldığımda da kendi kendime “hayır, beşiktaş olamaz!” dedim çünkü reddedemeyeceğimi biliyordum. çok özel ve tutkulu bir kulüp olduğunun farkındaydım. zaten türk futbolunu yakından takip ettiğimden ülkenin en köklü kulüplerinden biri olduğunun bilincindeydim."

    "süper lig’in çok da fiziksel olduğunu düşünmüyorum. tabii bu hangi ligle karşılaştırdığınıza da bağlı ama mesela 20 yıl öncekine göre daha fiziksel olduğu bir gerçek. yine de türk futbolcular fiziksel olarak çok güçlü değilken ligin öyle olması çok mantıklı değil. yani burada mesela zlatan ibrahimovic fiziğinde bir oyuncu yok!"

    "son dönemde maç içinde girdiğimiz pozisyonlarda son vuruşlarda belli sorunlar yaşıyoruz. bunu daha iyi yapmalıyız çünkü hücuma dönük bir oyun oynuyoruz. savunma performansımızdan da mutluyum; hem az gol yiyoruz, hem de rakibe çok az pozisyon veriyoruz."

    "en ince detayına kadar bilmiyorum ama şu ana kadar tam olarak işe yaramadığını görüyorum çünkü tribünlerdeki insan sayısı ciddi anlamda azaldı. maçları bu kadar az kişinin izlemesi ne kulüpler, ne de türk futbolu için iyi. taraftarların karşılaşmaları güvenli bir şekilde izlemesi gerektiğine katılıyorum ama federasyon daha iyi bir çözüm bulmalı. bu yöntemin şu ana kadar işe yaradığını söyleyemem."

    "dürüst olmam gerekirse böyle bir ilgi olduğunu düşünmüyorum. tabii bunu istediğimi de zannetmeyin! dışarda fotoğraf çektirdiğim kişilerin çoğu erkek. aralarında çok az kadın oluyor."

    slaven bilic, beşiktaş, süper lig, passolig ve kadınların kendisine karşı ilgisine dair
App Store'dan indirin Google Play'den alın