• 21131
    "süleyman seba'nın, baba hakkı'nın, şeref bey'in torunları olarak her birinizin paylaştığı duygular, benim de camiamla bir kez daha gurur duymamı sağlıyor."

    "gurur duyuyorum ki; değerli ailem ve büyüklerim beni beşiktaşlı duruşuyla büyüttü. gurur duyuyorum ki; camianın önde gelen efsane isimlerini daha çocuk yaşımdayken tanıma fırsatı buldum. gurur duyuyorum ki; bizzat efsanelerimizden çok şey öğrenerek, onları örnek alarak bugünlere geldim. gurur duyuyorum ki; büyük bir aşkla bağlı olduğum böyle bir camianın başkanı oldum."

    "gurur duyuyorum ki; türkiye'nin ve dünyanın en önemli markalarıyla sponsorluk anlaşmaları yaparak, her geçen gün gelirimizi daha da artırıyoruz. gurur duyuyorum ki; geçmişte çok zor süreçlerden geçmesine rağmen bu dev çınarı aydınlık yarınlara hep birlikte taşıyoruz. gurur duyuyorum ki; altyapılarımızda pırıl pırıl çocukları beşiktaşımız'a ve türk sporuna kazandırmak için çalışıyoruz. gurur duyuyorum ki; beşiktaş armasının olduğu her branşta tek yürek olarak başarılara koşuyoruz. gurur duyuyorum ki; herkesin imrendiği, terbiyeli, çalışkan, ahlaklı, şeref'iyle oynayıp, hakkı'yla kazanan sporculara sahibiz. gurur duyuyorum ki; ne koşulda olursa olsun evine götürdüğü ekmek parasından artırıp, maç bileti alan, formasını alan, vodafone arena'ya bir tuğla koyan birbirinden değerli taraftarlarımız var. hep demez miyiz; beşiktaşlı olmak herkese nasip olmaz! ben hem başkan hem de taraftar olarak siyahımızla, beyazımızla gurur duyuyorum."

    fikret orman, beşiktaş dergisindeki yazısında
App Store'dan indirin Google Play'den alın