• 69
    "kişiler galatasaray'dan üstün değildir söylemi ile yabancı oyunculara duyulan aşırı hayranlığın aynı bünyede bulunması."

    "istiklal marşının ıslıklanması konusunda haklı tavır sergilemelerine rağmen aynı bünyelerin bayrağımızı taşıyan milli takımın yenilgisini aldatılan kadın travmasına varacak şekilde talep etmeleri."

    (bkz: #1587386)

    tek tek araştırmış ve bu "x yapmayıp da y yapanlar" bire bir aynı kişilermiş. bu titiz çalışmasından dolayı kendisine bir teşekkürü borç bilirim.

    ya da kinayeyi bırakıp şöyle düzden yazalım;

    a başlığında x nickli yazar: istiklal marşı'nı ıslıklayanları kınıyorum.

    b başlığında y nickli yazar: inşallah milli takım kaybeder.

    veya,

    c başlığında z nickli yazar: kişiler galatasaray'dan üstün değildir.

    d başlığında t nickli yazar: t...na kurban olayım sneijder! yerlilerde sendeki ruhun yarısı olsa...

    farklı başlıklar, ya da aynı başlıklar olsa bile farklı yazarlar ve dolayısıyla da farklı fikirler ama aynı çatı altında yazılıp çizildiği için hop, sözlük mantıksız oldu. biz mantıksız isek sen de mantıksızsın mtruhan ağabey. olur da daha mantıklı mecralara rastlarsan haber et topluca oraya gidelim.

    "şu an tek tek nick veremem ama genel olarak hep aynı yazarlar yazıyor bu çelişkili yazıları :(" klişesine sığınmazsın umarım. tek tek nick ver ağabey. allah'ını seversen ver. ver de hem sana inanıp takdir edelim, hem de o yazarları dostça kınayıp uyaralım tutarsızlıklarından ötürü.

    hatta sana galatasaray sözlük yazarlarında mevcut inanılmaz bir başka mantık hatasını daha söyleyeyim mi sevgili ağabey?

    fatih terim konusunda yeri geliyor ünal aysal'ı tek suçlu görüp hala imparator diye yeri göğü inletiyorlar, yeri geliyor galatasaraylılığını bile sorgulayıp aforoz ediyorlar. hatta hamit dünya yıldızı diyen mi dersin yoksa beli bir günde dönüyor diyen mi... işte böyle de dönek, mantıksız ve çelişkili adamlar bunlar :(

    oldu mu? olmadı. maalesef yaptığın bundan farksız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın