• 16
    sözlükte yazılan her şeye, ottan, boktan, şundan, bundan, şikayet edip; sonra da aynı sözlüğe gelip, ''galatasaray sözlük yazarları okunacak adamlar değiller. mantık sıfır. bunlar rererörörö.'' deyip de bu adamların yazılarını okumak, başlık yönlendirmelerini takip etmek ve bu ''boktan'' sözlüğe gelip her seferinde bu yazarların kötülüğü hakkında entry girmeler, başlık açmalar falan. ben hayatımda bu kadar inanılmaz mantık hatası görmedim.

    beğenmeyeni zorla mı tutuyorlar anlamadım ki. hagi bi de hele kurban. gs yoksa sen mi zincirledin milleti ? hktwoo zaten gidin diye sürekli entry siliyor. neverfall bir ara küstü gitti şimdi çok karışmıyor.

    işine geldi mi benim fikrim bu, saygı duy deyip işin içinden çıkarlar. ama kendisi yapınca bir şey yok. belki adamın canı mantık hatası yapıp entry girmek istiyor. sana ne ?

    adam galatasaraylılığı şampiyonlukla ölçüp adamlık kıyaslaması yapıyor. fatih terim bilmem kaç kere şampiyon olunca kulübü üstüne yapmamız gerekiyor sanırım. hatta güzel abim fatih terim uefa kupasını aldı, bilmem kaç kere şampiyon oldu; metin oktay uefa kupası alamadı, o kadar şampiyonluk yaşamadı. bu yüzden fatih terim, metin oktay'dan daha adam. mantığa bak. bide millete mantıksız sıfatı yapıştırıyor.

    allah herkese akıl fikir ihsan eylesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın