resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6040
    türkiye'de dokunulmazlığı olan futbolcumsu. medyada bunun kadar kollanan başka bir futbolcu görmedim. hangi ara yıldız seviyesine geldi o da meçhul. en iyi zamanında bile sıradandı. bam üçlüsünden sonra galatasaray'a geldiği için taraftar nezdinde şişirildi. ama garip bir şekilde medya tarafından kollanıyor. dikkat edilirse bunu kollayanlar hep fener medyasının elemanları. e kimin çıkarına hizmet ettikleri de anlaşılıyor böylece. bunun yanında takım içindeki yerli çetesinin elebaşı oluyor kendileri. başka bir icraati ise galatasaray formasını hocasına verip kaptanlık pazubandını yere atmak. bunları başka bir topçu yapsa neler olurdu acaba? ayrıca milli takım maçında yedek beklerken atılan gole sevinmemiş bir insan bu selçuk. başka bir futbolcu yapsa sınırdışı edilirdi.

    albayrak göreve gelince takım içindeki selçuk çetesine gün doğdu. ilk iş olarak takım içinde kıskanılan ve sevilmeyen sneijder ilk 11'den çıkarıldı. sonraki hedef ise melo. e yabancılara karşı açılmış bir savaş bu. talimatlar terim'den geliyor neticede. uzaktan kumanda gibi yönetiyor takımı. bu gibi gruplaşmaların olduğu takımlar düzlüğe çıkamaz.

    dün (bkz: 31 ekim 2014 galatasaray kasımpaşa maçı) kazanılan maç sorunları ertelemekle kaldı. bu sorunlar albayrak gibi adamlarla çözülmez. bunlar selçuk gibilerini daha da şımartır.

    olan galatasarayımıza oluyor maalesef. ama romantikler dinler mi? takımı iki sene sırtında taşıdı neticede... yersen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın