resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 1035
    (bkz: abdürrahim albayrak/#1565463)

    su yazi -hala nedenini anlamiyorum- baya bir ofsaytlanmisti. sorun galatasarayliligi veya galatasaray icin yapabilecekleri degildi hicbir zaman. onu sevenler bunu bir turu algilayamadi. sorun, bu adamin is gecmisindeki karanligin her zaman icin geleceginde karsisina cikacak olmasi ve futbol vizyonunun yetersiz olusu. zaten yukaridaki entry'de de bunu anlatmaya calistim. buyuk bir sirket yoneten hatta cok buyuk isler basaran birinin futbol vizyonuna sahip olmasi default olarak gelmiyor. gelse unal aysal'dan buyuk spor adami olmazdi bu ulkede.

    bugun bunu tekrar yazmamim sebebi ise 31 ekim kasimpasa macinda sahaya cikacak kadro. kimse bana bu kadroyu gercekten prandelli kurdu diyemez. eminim galatasaray'i bu sene takip eden herkes de prandelli'nin boyle bir kadro kuracagini dusunmuyordur. peki bu kadro nasil oldu?

    israrla anlatmaya calisiyorum belki bunu da yanlis anlar ve ofsaytlarsiniz ama bu gormeniz gercegi degistirmiyor. albayrak belki sizin dusundugunuzden bile iyi insan olabilir ancak kendisini frenleyecek, tutkusunu dogru yonlendirecek turk bir teknik direktor ya da spordan sorumlu bir kisi olmadigi muddetce takima yarari kadar zarari dokunacaktir. futbol mantigi icinde sneijder'in kesilmesini, sabri'nin ilk 11 olmasini, yekta'nin selcuk'un yaninda tandem orta saha oynamasini aciklayamazsiniz. sanki terim'in ilk senesinde gormedik yekta'yi selcuk'un yaninda, her seferinde vasat alti performanslar gorduk ki o zamanlar selcuk efsanevi maclar da cikarmisti.

    umarim basina sizan bu kadro yanlistr. umarim albayrak ustune vazife olmayan islere karismiyordur ve bu hatalar prandelli'nin hatalaridir. cunku teknik direktorun stratejik hatasi telafi edilir ancak yoneticinin mudahalesi maalesef bazi oyunculari kaybetmemize sebebiyet verir. sneijder'i kaybetmeyi goze alacak kadar luksumuz yok, hele ki transfer bile yapamayacak bir mali duruma sahipken.

    edit: bu yazi prandelli'nin dirayetsiz bir karakter oldugu dusunulerek yazilmistir. takim kurgusunda kendi fikirlerini dayatamayan, etraftan gelen sozler karisinda sene basindan beri sacma kararlar veren biri oldugu dusunulerek yazildi. belki de bambaska bir nedeni olabilir. belki de prandelli tazminatsiz gitsin diye kendisine mobbing yapiliyordur. bu kadar farazi sey soyleyince kendimden nefret ettim. ama daha cok sabri'nin aylarca yattiktan sonra ilk 11 cikma olasiligindan nefret ettim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın