resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 6933
    drogbanın "kendini profesyonel sanan çocuk ruhlu kişiler" olarak tanımladığı insanlardan biri olduğunu düşünüyorum.

    takıma geldiğinde çok sevinmiştim. keza temiz kalpli biri olarak* ben iyi bir futbolcu olsam ve en yakın arkadaşımın oynadığı takıma gitsem, hele de bu takım türkiyenin en büyüğü olsa hem coşar hem de coştururum.

    selçuk ile muhteşem uyum yakalayıp takımı şahlandıracaklarını düşünmüştüm. ha keza öyle de oldu takımın şampiyonluklarında büyük rol oynadılar ama "tek" ve "en" değildiler.

    muslera vardı, melo vardı, ujfalusi vardı, engin vardı... ujfalusi gitmek zorunda kaldı, engin takımı yüz üstü bıraktı -bu kimine göre ihanet kimine göre akılsızlıktı- selçuk ve burak ise muhteşem bir form düşüşüyle takımı yalnız bıraktılar. gol atamayan takım ujfalusi'nin yokluğunda ve melo'nun selçuk'u idare etmesiyle büyük zorluklarla şampiyonluğa ulaştı. ve bugün ...

    geldiğinde taraftarı sevince boğan şampiyonlukta büyük payı olan bir zamanların "şampiyonlar ligi gol makinası" gerekirse kovulsun ama takımdan gitsin denecek kıvama geldi. hem de kankasıyla birlikte.

    ünlü bir türk filminde güzel bir replik vardır. onu kullanarak bitirmek isterim : http://www.youtube.com/watch?v=XD2jwQ6SOKk
App Store'dan indirin Google Play'den alın