• 19
    kendisini zirveler sayesinde tanıma fırsatı buldum. son derece modern, çağdaş bir dünya görüşüne sahip tipik bir izmirli kardeşim dir kendisi. ayrıca son derece iyi bir galatasaraylidir kendisi. kendisinin ceza almasına sebep olacak hiçbir davranışta bulunmadığından eminim ve bu sebeple kendisinin almış olduğu ceza sebebiyle sözlük moderasyonunu kınıyorum.

    bir çift lafım da el nino, metin olmak ve aynı mentaliteye sahip yaşam formlarina: türkiye cumhuriyeti toprakları ve sınırları bellidir ve daima atamizin belirtmiş olduğu şekilde kalacaktır. bu toprak üzerinde emelleri olanlar tarihte her zaman olduğu gibi yine amaçlarına ulasamayacaklar ve bunu anladiklarinda da kuyruklarini kistirip gerisin geriye kacacaklardir. bu ülkede kökeni ne olursa olsun kendini türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarak gören; bayraga, milli marşımıza ve kanunlara saygı duyan her bir birey hür ve eşit olarak yaşama hakkına sahiptir ve bu her zaman böyle olacaktır. ha körü körüne bazı pisliklere inanmak, kendinizi bu ülkenin değerlerine layık gormuyorsaniz da sizin için yapacak pek bir sey yok. en yakın sınır kapisindan defolup gidin ve bir daha da gelmeyin ay ile yildizin şehitlerimizin kanlarını aydinlatarak dalgalanan bayragimiz altina.

    not: daha yazacağım çok şey olmasına karşılık, telefonumdan yazmamin zorlukları sebebiyle ancak bu kadar yazabiliyorum. cem kardeşime ve bu kutsal günde ülkemiz ve milli marşımıza yapılan saygisizliklara sessiz kalmam mümkün olamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın