• 8447
    sozlukteki bazi genc arkadaslara bir cift sozum var. bu asla bir tartisma baslangici olsun diye degil aranizda sizinle yasamaya calisan benim gibilerin size sitemidir!

    bayragin yakilmasi ve istiklal marsina saygisizligin kabul edilebilir bir davranis olmadigini belirtmistim yine soyluyorum. metin olmak kimdir necidir bilmem ama o da benim gibi biri yazdiklarindan anlasiliyor. bizi linc etmeye calismadan once hatirlamaniz gereken, hatirlayacak yasta degilseniz ogrenmeniz gereken cok sey var.

    birincisi ve en onemsiz olani bir kac coluk cocugun istiklal marsini isliklamasina bu kadar takilmamaniz gerektigi. zira su an devlet sizin terorist dediginiz insanlarla is birligi icerisinde. dogru veya yanlis orasinda degilim. sadece bir algi yonetimi var buna dikkat cekmek istiyorum. bugun ilk firsatta suriyeye turk askerini sokmayi bekleyen bir hukumet ve kimin nasil öldüğü zerre umrunda olmayan kirli bir oyun var. bu savasin en yogun oldugu donemlerde bile olmayan seyler oluyor. daha gecen 3 asker sokak ortasinda olduruldu, bugun diyarbakirda pazarda esinin yaninda bir can daha kahpece, kallesce alindi. bunu zaten dorukta olan kininizi torpulemek icin soylemedim elbette. siz burada pkk pyd'ye ates puskururken kobani'ye pesmergeler turkiye topraklarindan gidiyor belki ulasmislardir. dikkatler bir taraflara cekilirken arka tarafta cok kirli isler donuyor ama o kadar kirli ki bu kez neler oluyor tahmin bile edemiyorum. gerekirse turkiyeye bir fuze firlatir yine suriyeye gireriz diyen bir zihniyet yonetiyor bu olaylari. 2 yildir susan bu silahlarin bilincli olarak tekrar ve daha kahpece patlamaya baslamasinin zamani manidar degil mi? uzun adam sizi yine cok guzel oyaliyor ve bu kancikligi yapanlar da ona destek oluyor

    adam demis ki cumhuriyet bayramini kutla ve elektrik faturani ode. ulan sen gotunde pireler ucusurken sirnak'ta nobet tuttum ben dolu silahla sabaha kadar kisin ayazinda. senin vatanina uc kurus katkin yokken her ay butun ailenin odemedigi kadar dunya vergi oduyorum ben neyin elektrik faturasindan bahsediyorsun? beni ve benim gibileri sinirlendiren oldurenlere kufur etmen degil. butun bir halkla dalga gecmen. dovlet bize bohmiiir kacak elektrik evet cok komik. git gez bakalim konyada adapazarinda makarna bekleyen koyluler yok mu ya da izmire otobuslerle akp, chp mitingine goturulen insanlar. bunlar hep kürt zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın