• 40
    (bkz: genc izmirliler rahatsiz)

    kadikoyde galatasaray maclarinda ne yapildiyaa daha fazlasi yapilmamistir. sizin zorunuza giden seyler siyasi. onlari da sabaha kadar tartisirim ama burada gerek yok. ben istiklal marsini isliklamam ama isliklanmasi dogru degil aynen isvicre ve ermenistan milli marslarinin isliklanmasi gibi.

    kacak elektrik, devlet bize bohmiirci esprili arkadaslara da bir lafim var.

    ulkenin milyarlarca lirasini calan devlet buyukleriniz kürt değil. batida insaat rantinin krali donerken, ankarada belediyenin ve onun yandaslarini neler yaptigi ortadayken sen gelip kacak elektrigi diline doladiysan ve ordaki insanlari kucumsuyorsan o insanlarin da sut dokmus kedi gibi olmasini bekleyemezsin.

    devlet bize bohmiir lafini da senin gibilerin yazip oynattigi kemal sunal filmelerinden kurtleri tanidigini dusunuyorsan git kumda oynamaya devam et. kurtler hicbir zaman devlet bizr bohmiir diye aglamamistir. yatirim yapilmiyor devlet onlara bakmiyor gibi sacma argumanlar senin gibilerin urettigi sacmaliklardan baska birsey degil. isyan edilen asimilasyon politikalari ve iskencelerdir. insanlar tarimla hayvancilikla kendi basinin caresine bakabiliyor siz rahat olun. en kotu gelip ameleliginizi yapiyor ama yine de devlet bize bohmiir diye aglamiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın