resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 1603
    gönderilmesini isteyenleri anlıyorum. hatta arada "bu işin dönüşü olmaz. zararın neresinden dönsek kardır." düşüncesine kapılmıyorum diyemem. takım hiçbir şekilde umut vermiyor ve açıkçası sinirliyken, düşüncelerim sağlıklı değilken yazmama prensibim olmasa üç gün önce ben de acilen gönderilmesi gerektiğini yazardım.

    https://www.youtube.com/...amp;feature=youtu.be
    uğur meleke'nin linkteki konuşmasını dinlemeyen varsa dinlemesini rica ederim. bir konuda benim düşünemediğimi düşündüğü için bunu istiyorum, benim düşünemediğim sizin de düşünemediğiniz olabilir.
    prandelli'nin bir zamanlar iyi bir teknik direktör olduğunu biliyoruz. varsayalım olmasın. bülent ünder'den daha kötü, michael skibbe'den* daha çaylak bir hoca olsun. selçuk'un sadece "al gülüm ver gülüm" yapmasını, "burak'ın tanımlayamadığım halini" nasıl sağlamış olabilir ki? elbette taktiğin, tekniği önemli olduğunu inkar etmiyorum. ancak bugün yaşanan durum taktikten, teknikten ziyade oyun bilgisiyle alakalı. prandelli gibi söz gelimi kötü bir hoca bile çok uğraşsa da takımın dört oyuncusuna pas vermeyi unutturamaz gibi geliyor bana. meleke'nin konuşmasında geçiyor zaten ama ismail kartal bile fenerbahçe'yi bozamadı yahu. bunun sabotaj olduğu sizce de açık değil mi?

    sabotajsa sabotajcıları oynatmayacaksın. selçuk'u, burak'ı keseceksin diyenleri görür gibiyim. işte ben de şu an tam bu noktadayım. iş gelmişken, hayli de geçiyorken artık prandelli'nin gereli hamleleri acilen yapması gerekiyor. galatasaray formasının değerini hatırlatmak için ise gerekirse alt yapıdan oyuncu oynatıp demin saydığımız sabotajcıları takımdan uzaklaştırmalı. rakibi kovalamayan selçuk yerine ne olursa olsun sahada karakterini bozmayan semih gibi gençlerle yenilmeyi tüm gerçek galatasaraylıların tercih edeceğini sanıyorum.

    prandelli'nin düne kadar mancini'nin extensor'un sürekli belirttiği o gerek hakemle gerek tribünle gerekse selçuk'la kavga ederek koruduğu dinamizmi, bursa maçını 0-2'den 5-2 yapan motivasyonu sağlayamadığı, heyecanı bitirdiğini düşündüğüm için gitmesini istiyordum. ancak takımın geri bir çaba ya da motivasyon olmaksızın bu kadar kötü oynayamayacağını düşündüğümden, galatasaray'ın birtakım futbolcunun çiftliği olmaması adına prandelli'yi bir sonraki kadro açıklanan kadar destekliyorum. kaptanlığın hamit'e verildiği haberi güzel. albayrak'ın -yöntemlerini sevmesem de- da ne olursa olsun "yerli çete"den daha çok galatasaray'ı sevdiğini düşündüğümden bu sezonu böyle geçmenin daha doğru olacağı kanaatindeyim.

    kısaca prandelli belki kötüdür belki türkiye'ye uymamıştır. ancak sahada gördüğüm takım kadar kötü olduğuna inanmıyorum. o takımın bir hocanın planı olduğuna inanmıyorum. benim prandelli'ye desteğim kendisini sabote edenleri uzaklaştırması koşuluyla sürecek. sezon ortasında en hevesli, en denemeye açık teknik direktörün bile takımı sezon sonuna kadar tanıyamadığını roberto mancini'yle gördük. teknik adam değişimi şu an için çok büyük sürpriz olmazsa başarılı olmayacaktır. belki de prandelli'ye tam destek verilip onun düzeninde, saydığımız koşullarda bir sezon geçirilmesi daha doğru olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın