• 497
    kendisinin bir şekilde galatasaray'da görev almasını isteyeceğim futbol adamı.

    tamam futbolcular kötü, formsuz hocayı sabote ediyorlarsa be kardeşim prandelli niye o zaman hala aynı kadroyla çıkıyor maçlara? çıkma o zaman , oynatma bu adamları. hala aynı kadro. ben burada sözlükte yazıyorum maçtan önce,

    --- alıntı ---
    başakşehir cephesinde değişen birşey olmayacağını göreceğimiz bir başka prandelli maçı.

    ---spoiler alert---

    (bkz: veysel sarı)
    (bkz: selçuk inan)
    (bkz: burak yılmaz)
    (bkz: blerim dzemaili)
    (bkz: sol açık sneijder)
    (bkz: yine farklı kadro, farklı diziliş)
    (bkz: futbolcu eskileri gibi ağır oynayan veteran takım)

    ---spoiler alert---

    --- alıntı ---

    ve her maç bu sahneyi izliyoruz, ben teknik direktör değilim bunu yazıyorum ve her maç diyorum ki yine 4 lük 5 lik oluruz. bu adam hala aynı adamlarla , aynı hatalarla, farklı sonuc almayı bekliyor. gol atmayı bırak gol pozisyonumuz bile yok. sen daha hala bu burak'tan, selçuk'tan, veysel'den, dzemaili'den, pandev'den ne bekliyorsun?
    evet forma bu kadar ucuz değil! her maç yazamazsın bu adamları ilk onbire! yazarsan işte en başta seni götürürler. nasılsa kulüp onların. abdürrahim de geldi mr.futbolcu fetişisti, onu yedirmeyiz bunu yedirmeyiz diye yarın sabri'yi de koyar takıma...ondan sonra bekle maç kazanalım diye.

    yeter bu futbolcuya dayalı düzen artık. alman hoca istiyorum, futbolcunun profiliyle değil çalışmasıyla , formuyla, istatistikleriyle değerlendirildiği bir düzen istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın