• 22
    7 aylık bir yönetimle plan yapamayız orta ve uzun vadede.
    bir defa öncelikli olarak net bir uylaşım * tabanında, anlaşmazlıkların bütünüyle kenara bırakıldığı bir yönetime ihtiyaç var.
    bu uylaşımsa elbette galatasaray'ın kalıcılığıdır, başarısıdır.
    dolayısıyla, olabildiğince egolarını galatasaray'ın önüne koymayacak kişilere ihtiyaç var.
    gerek ünal aysal, gerek fatih terim, hatta inatçılığını da göz önünde bulundurursak prandelli, egoları öyle veya böyle galatasaray'ın önüne geçti ve galatasaray'a zarar verdiler.
    prandelli'yi saymıyorum ama diğerlerinin önce faydaları oldu gibi gördük, faydaları da oldu ancak sonunda verdiklerinden çoğunu aldılar. çok pahalıya geldiler.

    sonrasında ciddi bir planlamaya ihtiyaç var.
    maddi anlamda ünal aysal, çok kötü bir tablo bırakmadı. borçların vadelelerinin uzatılması, döviz borçlarının tl'ye sabitlenmesi, gelir-ödeme yüzdelerinin aşağıya çekilmesi gibi önemli işler başardı.
    2. sermaye artırımı bizzat devlet tarafından baltalanmasa ve riva projesinde divan kurulu'ndan olumsuz karşılık almasa işler daha da rahatlayacaktı.
    artık bu trenler kaçtı.
    buna karşılık yapabilecek tek şey, oyuncu ücretlerinde revizyona gitmek; revizyona yanaşmayanlardan kurtulmak.
    bazıları var ki, zaten kurtulmamız gerekiyor.
    hoca olarak da bu planlamaya ayak uydurabilecek, galatasaray'ı seven, galatasaray'ı bilen ve anlamış, galatasaray için sorumluluk almaktan çekinmeyecek, gerek altyapıya gerekse transfer gençlere şans verecek ve gelecek vaadeden bir hoca gerekiyor.
    bu hoca bence gheorghe hagi olabilir, tugay kerimoğlu olabilir, kabul ederlerse beraber olabilir.
    bu isim, dibine kadar yetkilendirilmeli ve dibine kadar korunmalıdır çünkü taraftar tepkisi kaçınılmaz olacaktır.
    yönetim tüm bu tepkilere göğüs germeli, teknik patronu bunlardan korumalıdır.
    ayrıca, her platformda şikeyi dillendirmeli, her platformda şikeyle ilgili gerekli önlemlerin alınmasını ve yaptırımların uygulanmasını sağlamak için her şeyi yapmalıdır.
    passolig'ten çekildiğini açıklamalı, biz taraftarlara durumu açıklamalı, passolig'ten çekilmenin cezasını ödemek için taraftardan yardım istemelidir.
    ultraslan'ın ayrıcalıkları ellerinden alınmalı, bağımsız taraftar örgütlenmeleri cesaretlendirilmeli, bir grubun diğerlerine üstünlük sağlamasına yönelik faaliyetler engellenmelidir.

    not: adlardan çok bahsetmedim. zaten söylediklerimizden gerekli adlar, kendiliklerinden ortaya çıkıyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın