• 320
    önüne gelene sallamakla haklı olan taraftardır. kimse bu takımdan imkansızı beklemiyor. hatta şu an için kimse üst düzey futbol, mükemmel bir performans da beklemiyor. taraftarın şu an için beklediği tek şey birazcık hırs. onu istemek de sonuna kadar hakkıdır. asgari ücretle çalışıp da kombine alan, passolig zırvasına rağmen, her geçen gün ulaşımın daha da kötüye gitmesine rağmen stada giden taraftarın kendi gösterdiği hırsın en azından yarısını futbolcusundan beklemeye bırakın da hakkı olsun.

    biz taraftar olarak takıma belli bir seviyede maddi ve manevi destek verebiliriz. bizim işimiz bu. çözüm üretmek yöneticilerin, teknik heyetin, futbolcuların işi. muslera'nın meşhur caps'leri gibi "onu da mı biz yapalım?"

    http://i.cnnturk.com/...3b99f97adb0770660c37
    http://i.yenisafak.com/resim/galeri/088157aa24.jpg
    http://c06.haberself.com/...elf/11/8/72718_m.jpg

    ki çözüm üretme safhasına da el atacaksa bu taraftar onu da yapar. işe en başta takımda kutuplaşmaya, yeniçerilerin baş göstermesine asla müsaade etmeyecek bir teknik direktör alımıyla başlar. daha sonra isme göre değil performansa göre forma verir futbolculara. fenerasyonun tekrar federasyon olması için hukuki(!) yollara değil gerçekçi yollara başvurur.

    bu takımın kurtuluş reçetesi kuruluş amacında saklıdır. ingilizler gibi toplu bir halde oynamak ve türk olmayan takımları yenmek. sen amacını 4. yıldız olarak belirleyip planlamanı ona göre yaparsan, hedefini bu kadar küçültürsen hedefinle beraber sen de küçülürsün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın