resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 1551
    ligde 7, sampiyonlar liginde 3 ve super kupada 1 resmi maça çikan teknik direktorumuz. toplam 11 maç eder. ligdeki 7 maçtan ikisini kaybetmisiz. birini bizden baska kimseyi yenemeyen balikesir'e, digerini 4-0 gibi bir hezimetle basaksehir'e, ki o basaksehir'in de ligdeki galibiyet sayisi biz hariç sadece 1. sampiyonlar ligi dersek rezalet bir performans ortaya koyuyoruz. 2 maci evimizde oynadik ve ortalama yedigimiz gol sayisi 3. anderlecht macinda dahi beraberligi son dakikada kurtardik. chedjou olmasa belki de yillarca dalga gectigimiz fenerbahçe gibi sifir cekecektik. super kupada ise rezalet bir oyun sonrasi penaltilara maci tasidik (muslera tasidi) ve penaltilarla kaybettik. maci 3-0 kaybetseydik kimse de nasil oldu bu demezdi.

    simdi sen 11 resmi macin 5'inden boynun bukuk ayriliyorsan, toplam galibiyet sayin 4 ise, ortaya bir gelecek vaadi, bir vizyon koymalisin. daha agresif olmaliyiz demekle olmaz. bir sey yapacak ve galatasaraylilari inandiracaksin. peki sen ne yapiyorsun? basin toplantisindan kaçiyorsun. neden? cok sinirliymissin. yahu sinirli olan benim. biziz. galatasaraylilar. sen sinirli olsan da orada olacaksin zira bu kulupten dunyanin parasini kazaniyorsun. cikip biz sampiyon olacagiz demen lazim. sorumluluk benim demen lazim. senin yerine cikip felipe melo konusuyor yahu! hic mi saygin yok bize, calistigin kulube? bekliyoruz bir sey soyle diye, basin danismanin cikip cok sinirli diyor. mazlumu gonderelim de dov istersen.

    kimse kusura bakmasin, maglubiyet, kotu futbol, ruhsuzluk falan eyvallah ama hezimet gunu basinin karsisindan sinir bahanesiyle kacan adama benim saygim kalmaz, kalamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın