resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5957
    pas veremezsin anlarım, penaltı kaçırırsın anlarım, orta kesemezsin anlarım. normalde anlamamam ve takımdan defolman gerekir fakat hadi ben yine anlarım; ama nasıl koşmazsın ulan nasıl koşmazsın.

    26 ekim başakşehir maçında oyuncunun yanından koşuşunu selçuk'un bırakışını unutamıyorum. buna hakkın yok selçuk. inşallah bir gün galatasaray'ın sana kattığı her şeyi kaybedersin.

    servet çetin nasıl hain ilan edildiyse. nasıl cevat gülerli şampiyonluktaki payı göz ardı edildiyse selçuk da benim için haindir vefasızlık yapan da kendisidir. bu kulüpte avrupa çapında saygınlık kazanmıştı ben çok bilirim inan is so underrated tweetleri okuduğumu. ama şu an bitti. sedat ağaçay bile üstünlük kuruyor kendisine. ve ben net bir şekilde takımı sabote ettiğini de düşünüyorum. tabi sen kötü sezondan sonra maaş yükseltirsen sabote de eder yeniçerilik de yapar.

    selçuk iş işten geçmeden git derdim de, iş işten geçti artık. arena'da rakibinin üstünden aşırıp tsubasa şutuyla attığın golle hatırlamak için seni inan çok şey veririm; ama maalesef bugün golü seyredişin kalacak aklımda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın