resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 3500
    büyük ihtimal ile eksi yağmuruna tutulacağım ama olsun yazalım düşündüklerimizi nede olsa herkesin düşüncesi farklı.

    galatasaray takımının hali hazırda en iyi oyuncularından biri olmakla beraber, normalde bu yetersizliği ile galatasaray gibi üst seviyede oynayacak kalitede bir oyuncu değil bence.

    bir kaç tane eksiği var bunları mücadele ile kapatıyor ama doğrusu sadece mücadele etmek olmamalı bence.

    birincisi ve en önemlisi kafa topu alamayan stoper mi olur ? semih kesinlikle kafa toplarında sıfıra yakın. bir çok maçta bunu gördük mesela en son kuyt her topu ama her topu aldı o boyu ile. bu örnek çoğaltılabilir rahatlıkla.
    yine kafa topu alamadığı için duran toplarda neredeyse daha topa vurduğunu görmedim.takım sıkıştığı zamanlarda, büyük takımlar duran toplardan attıkları goller ile rahatlar ama daha semih 3 senede kaç gol attı ki?
    örneğin sivok,lugano ya da chedjou (bu oyuncular iyi olduğu için değil kafa topunda iyi olduğu için yazılmıştır) bu adamlar her sene 5-6 gol atarlar duran topta ve kötü giden bir maçı size çevirirler.

    diğer bir kötü yanı top ile olan ilişkisinin çok zayıf olması. top ile gidemez, oyun kuramaz, uzun top atamaz..oysa ki teknik ve akıllı bir stoper oyunu ilk başlatan ve kuran olmalı bence.

    diğer yandan çok güçsüz, bir omuzda yere düşüyor, çok hızlı olmadığı için adamına yetişemiyor.

    ne bilim kendisini çok sevmek başka bir şey ama bence galatasaray'ın stoperi değildir.
    hatta semih yuvamızdan çıkmamış olsa buradaki eleştiriler çok farklı olacaktı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın