resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 6895
    saat 02:07 itibariyle bu entryyi giriyorum. 7.30'da kalkmam gerekiyor; ama aklımda galatasaray var, uyuyamıyorum. üstelik bu benim işim değil ve hiçbir maddi beklentim yok. üstüne her yıl azımsanmayacak bir bütçe ayırıyorum galatasaray'a ve bundan pişman değilim. yine olsa cebimdeki son parayla forma alır, bu saatlere kadar nasıl kurtulacak lan bu takım diye düşünürüm.

    ben eğer hiçbir maddi beklentim yokken bunu yapıyorsam, yılda milyon eurolar, saygınlık kazanan burak galatasaray'ı dert edinmek zorunda. geldiğinden beri bir adım ileri gitmedi top kontrolü. eğer bir adam kazandığı parayı hak etmek için uğraşmıyorsa sorun karakterindedir. ne top kontrolü ne de positioningte bir adım ileri gitmeyen burak benim için kötü bir futbolcu + karaktersizdir. eğer ben 22 ekim galatasaray borussia dortmund maçındaki gibi topu iyi kontrol etsem gol olacak pozisyonda atağı mahvetseydim uyuyamazdım. aynaya bakardım ve saatlerce bu parayı hak edip etmediğimi düşünürdüm. ve aylarca o allahın belası topu kontrol etmeye çalışırdım idmanlarda.

    ama o gayet rahat bir şekilde hedefimiz başakşehir diyor. ulan biz sizden çok şey istemiyoruz. galatasaray'ın derdi derdiniz olsun. mağlubiyeti hüznünüz olsun. sen zaten takımın yenilince üzülürsen bir dahakine o topu kontrol etmen gerektiğinin farkında olursun. ama o karakter yok ki. şimdi sorsan kendine kral, kankisine xavi der.
App Store'dan indirin Google Play'den alın