• 875
    yabancı oyuncu sayısının 2014-2015 sezonunda ocak ayında kaldırılmasının gündeme getirilmesinin sebebi birçok arkadaşımızın da tahmin ettiği üzere fenerbahçe yüzündendir fakat;

    birçok arkadaşımızın bahsettiği gibi fenerbahçe'nin sezon sonunda avrupa kupalarında oynama yasağının kalkması nedeniyle istediği gibi transfer yapabilmesi için değil, ocak ayında başlayacak olan afrika uluslar kupası maçları nedeniyle bu sınırlandırma kaldırılmak istenmektedir.

    fenerbahçe'nin ileri ucunda görev yapan 3 oyuncusu da afrikalıdır (moussa sow, emmanuel emenike, pierre webo) ve sırf fenerbahçe forvetsiz kalmasın diye 32 yaşındaki pierre webo 31 ağustos 2014 fenerbahçe karabükspor maçı'ndan sonra milli takımı bıraktığını açıklamıştır.

    17 ocak 2015 - 8 şubat 2015 tarihleri arası oynanacak olan afrika uluslar kupası sırasında fenerbahçe ligde tek santraforla mücadele edecek ve kart, sakatlık, vs. durumunda elinde başka santrafor kalmayacaktır.
    çekilen fikstüre göre 17 ocak 2015 - 8 şubat 2015 tarihleri arasında fenerbahçe 3 süper lig maçına çıkacak olup bu maçlar sırasıyla kasımpaşaspor (deplasman), karabükspor (deplasman), trabzonspor (içerde)' dur. bu duruma henüz türkiye kupası maçları dahil edilmemiştir.

    kısacası fenerbahçe ve onun güdümündeki türkiye futbol federasyonu'nun asıl amacı türk futbolunu geliştirmek değil, algı yönetimi yaparak her zaman olduğu gibi fenerbahçe'yi kayırmak olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın