• 90
    (bkz: #1580549)

    kafası hakikaten değişik çalışan bir yazar. tabi benim seni aşağılamak gibi bir derdim yok kardeşim.
    sonuçta ortak kavgamız galatasaray ben senin üzerinde ego tatmin etmeyeceğim.
    nick altıma yazdığını özel mesajla da yazabilirdin ama sorun değil senin şovlarına sözlük ahalisi alışık zaten.
    ben sana şova kaçmadan tane tane açıklayayım.

    --- alıntı ---

    #1580371
    ''sağda olcan, solda bruma. ortada iyi bir hedef santrafor.''
    #1580529
    burak yılmaz'ı oynatmamak adına kurduğu iki adet ilk 11. panpa bruma nerede ? hani oynamalıydı. ovvv adamım yoksa yabancı sınırı mı ?

    --- alıntı ---

    bruma oynamalı evet. fakat şu an elde burak takımın el freni iken bruma'yı oynatmak adına burak'a katlanmak zorunda olmak benim hoşuma gitmiyor he senin hoşuna gidiyorsa o ayrı.
    yani burak yerine devre arasına kadar pandev ile idare edebiliriz mesela ne dersin ? bu durumda bir yabancı feda edeceksek bruma olsun bu. şu an kadroda baktığın zaman bruma zaten oynamıyor burak varken de oynayamıyor yani maçları izliyorsan görmüşsündür. dzemaili oynuyor be kardeş.

    tabi ki bruma oynasın istiyoruz ama burak da oynayacaksa aman, bruma da oynamasın diyoruz anlatabildim mi ?
    anlatamadım muhtemelen.

    yani zaten bruma oynamıyorken sen bruma üzerinden yabancı sınırını öne sürerek burak'ı savunuyorsun.
    enteresan oluyor bu.
    bruma zaten oynamıyor dostum şu an. burak oynasa da bruma oynayamıyor.

    o yüzden ben de burak'sız ve yabancı sınırına takılmaksızın bir çözüm üretiyorum. sen de keşke çözüm üretsen takım adına ve sözlüğe bir katkın olsa nasıl olur ?

    he hayalimde olan da bruma sneijder olcan + hedef santraforlu bir hucum hattı. keşke chedjou yerine yerli bir stoper oturtabilseydik de bunu da yapabilseydik. ki bence chedjou kadar oynayabilecek yerliler var. devre arası mesela bu yapılabilir bruma'yı da sisteme alırız. chedjou ile ilgili entrylerime de bakabilirsin istersen nasıl olsa entrylere bakıp şov yapmaya çalışmak senin tarzın. onlara da bir zahmet bakıver mesela.

    gelelim diğer söylemine;

    --- alıntı ---
    hayır ! diyordu. yabancı sınırı dert değil demişti. yıldırım diyordu. fatih desen fanboyuydu onun. o da ağlıyordu. elle diyordu izlanda'ya. üç kere elle. elledi. hemde üç kere.''
    burak yılmaz başlığı altında ''yabancı sınırını eleştir burak'ı değil. fatih terim'i eleştir.'' dediğim için bana laf sokmak adına iki adet ilk 11 girdi. bu girdiği ilk 11'lerde yaklaşık 6 saat önce, 6 saat lan 6, bruma'nın her türlü oynaması gerektiğini söylediğini unutarak, onu kadroya yazamamış. yazamadı çünkü yabancı sınırı var. ''hocanı eleştir.'' dedim. sırf fatih terim fanboyluğu yapmak için kendin kişiliğinden taviz verip, laf sokma çabalarına girdi. kendisi hocasını çok seviyor.
    --- alıntı ---

    beni fatih terim fanboyluğuyla suçlaman gerçekten çok komik. zaten moda oldu bu. burak'ı istemiyorum diye fatih terim fanboyu oldum ya gerçekten değişik bir kafa yapısı.
    ki fanboy da olabilirdim yani sen de buna saygı duymak zorundasın. belki bana göre 5+2 sistemi dogru bir sistem belki hocanın arkasındayım o da olabilirdi. ama tabi sen buna saygı gösteremezsin çünkü burası senin çiftliğin. senin görüşüne karşıt bir görüş söylendi mi şov yapmak için arandığın bir platform.

    he bu arada fatih terim yabancı kuralı vs. ile ilgili entry'lerim de duruyor tabi onlara bakmak işine gelmemiş. gidip bruma entry'sine bakmak işine gelmiş tabi. oradan yakalayıp sokmaya çalışmışsın ama sadece çaba olarak kalmış.
    senden daha detaylı bir şov beklerdim.

    o son fatih terim fanboyluğu lafını sokmayacaktın "panpa".
App Store'dan indirin Google Play'den alın