resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 6862
    isteyen burak sever desin isteyen takımı sabote ediyor desin en ufak takmıyorum şu dakikadan sonra. sakat, idmana çıkmayan adam yorgun haliyle dinç dediğimiz umuttan daha fazla koştu sahada beraber oldukları anlarda * açık ve net.
    takıma bırakın huntelaar'ı minimum balotelli ayarında (huntellaar savunma blmeyen takımlarda balotelli ise savunmanın beşiği olan ligde oynadı bugüne dek) adam gelmediği sürece pandev'i umut'u isteksiz drogba'yı on kere cebinden çıkarır sakat haliyle bu adam. iki kere net gollük pası var bencil(!) burak yılmaz'ın üstüne daha ikinci dakikada verilmeyen penaltısı.

    hayatında sadece tv'den maç seyreden iki teneke utanmadan gollere sevinmedi yazabiliyor ya böyle düzeninde ta içine edeyim sayın seyirciler. sanırsın yuva yıkan imparatorun sağ kolu bu enayiler oysa sanmana gerek yok ta kendisi bu adamlar ( yazar burada sahte sözlükçülerden bahsediyor).

    eski yeni ayrımı yapmadan verilecek her cezaya boynum kıldan ince sözlü daha ne diyeyim.
    hep dedim hala da derim burak yılmaz kötü oynadı diyene en ufak laf etmem ( ki bence standarttı ) ancak bilmeyipte sallayan adamlar allah aşkına, rica ediyorum babamın oğlu olsa uzak dursun şu takımdan. verdiğiniz zararı ziyanı kimse vermedi bugüne dek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın