resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 1211
    ulu adam wesley sneijder yüzünden milletin gözü maalesef kör olmuştur. hayırsız bir galibiyete falan inanmam ama şayet varsa o da 18 ekim 2014 galatasaray fenerbahçe maçıdır. kandırmayın ne olur kandırmayın kendinizi. 7-8 bir önceki entryimde belirttim bir çok şey. daha çok şey bile yazılabilir. savunmaya çalışan millet istikrar ile "sanki morinhio gelcek amk yea" ile savınıyor. 10 maç yaptık. 1 tane eze eze oynadığımız maç var mı sorarım size. kör olmayın. bok gibi oynuyoruz. atılan gollerin hepsi bireysel yetenek, duran top . bu takımı izlerken 1 defa olsun keyif almadım. 1 defa olsun bam bam basıp gol atamadık. allaha emanet sneijder'in ayağına bakmaktan başka bir şey yapamıyoruz. bu adam böyle devam ederse daha çok dualara çıkarız.

    üşenmesem daha çok argüman yazarım ama veysel'den bahsetmeden geçemeyeceğim. bana bir allah'ın sevgili kulu şu adamın nasıl olur da istinasız her maç ilk 11 çıktığını açıklasın. şu maçta şöyle bir olumlu hareket yaptı desin. yeminler olsun çıldırmak istiyorum. bir teknik direktör nasıl olur da bu adamı kayıtsız şartsız ilk 11 e koyar. her hareketi ofsayt lan adamın. 26 eylül 2014 galatasaray sivasspor maçını hatıralyın ne olur. veysel sakatlandı, hakan girdi ve tarık sağ beke geçti. hani sağ bekte oynaması için aldığımız, 4.5 milyon verdiğimiz adam. ve o tarık sağ bekte neler yaptı 45 dakika. durmadan gitti geldi. bindirdi ortalar yaptı. tarık resmen ben bu takımın açık ara en iyi sağ bekiyim diyor. ama bizim hazretleri bu maçtan sonra bile hala veysel'i oynatıyor. tarık'ı tekrar sola atıp iki kanadın da ağzının tam ortasına sıçıyor. lan bari veyseli oynatmak istiyorsun barı sola koy sola. veysel sağ kanadı otobana çevirdi bari bırak sol tarafı batırsın da sağ tarafta tarık iş yapsın. tarık solda oynayınca iki taraf da boka dönüyor.

    neyse amk kime anlatıyorum. şansa gelen galibiyetler çoktan gözünüzü kör etmiş bile. tekrar başalarsınız "zaman veriz sabır azcık zaman", "pep guardiola mı gelcek" muhabbetlerini döndürürsünüz. aferin devam edin, 10 kişilik takımdan 6 pasta 100 de 100 pozisyon veren takımı, 1 tane bile doğru düzgün gol pozisyonu yaratamayan takımı alkışlamaya devam edin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın