• 215
    fb iyi oynadı ilk yarı. yardımlaşmalı savunmaları, hücumda çoğalmaları gayet tatmin ediciydi onlar için. yok dedim hatta ben yenemeyiz bunları.

    2.yarı iyi başladık, sneijder'in şutunu ayı kurtardı ama sneijder sanki o an ben bu maça damga vurucam aga dedi sanki. neyse kırmız karta gelelim, alves takımını satmıştır, net. kırmızı karttan sonra oyun tamamen bize geçti. fakat lanet olsun prandelli (şirin) baba dzemaili'yi oyundan alınca orta sahada eşitlendik ve oyun dengelendi, ama o da ne ? ismail kartal emenike'yi oyundan aldı. (çok yaşa ismail) kuyt'ı forvete attı işte bak ben buna güldüm, takımını kontratağa çıkaracak, chedjou'yu her fırsatta geçen emenike'yi oyundan alması elimizi rahatlattı (kuyt'la kontratak mı olur lan, bak hala gülüyorum) artık fb'nin gol atması sadece duran toplara kalmıştı. bu arada kadlec'in altıpasın içinden kaçırdığı golde bizim şansımızdı. artık fb maçı 0-0 a ayarlıyordu ki bu lige fazla olan sneijder çıktı ve ayıyı avlayıverdi. işte o an sevinçle zıpladık yerimizde. çocuklar gibi şen olduk o an.emre belöz'ün suratını gördüm kenarda, ahh cnm kıyamam ben sana yazık dedim. bu golden sonra fb'li oyuncular mental olarak bittiler tabi. 2.gol bu sefer ters tarafa attı wesley. kerata ilk golü ayı görmemiş heralde bi de ters açıdan gösterdi. ehehhee..

    taca çıkan topun devam ettirilip gol yememize eskiden mahallede top oynarken yenik durumda olan takımın şaibeli bir gol atması durumunda bir söz söylerdik, neydiii oo? hahh "hamam parası" işte ol olsun

    sonra dedim ki kendime "iyi ki galatasaray'lıyım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın