• 123
    sneijder'e yaşlı diyenler bu adamı nasıl görmezden geliyor anlamıyorum. sneijder o yaşına rağmen ters kanattaki arkadaşının ayağına pas atabilrken yapma hayrettin evinin yakınındaki zirvelere bile uydurma bahanelerle katılamıyor.

    kendisinin fanboyları yine kızacak ve bu entryi ofsaytlayacaklardır ama artık gerçekleri görmenin zamanı geldi. kendisi yaşlanmıştır. sezon sonu beklenmeksizin devre arasında uygun bi fiyata (2 bira, 1 şişe absolut vs.) başka zirvelere transferi sağlanmalıdır. kafa olarak, tecrübe olarak hâlâ ortalamanın üzerinde olabilir fakat fizik gücü bu yeteneklerini ve tecrübesini kullanmasına ne yazık ki izin vermiyor.

    kendisi zirvelerin eski müdavimlerinden olabilir ama zirvecilik kolay iş değil, zirvecilik* yeni çağa gerektiğinde ayak uydurabilmektir. kendisine altyapıdan çıktığı için bu kadar müsamaha gösterilmesini gereksiz buluyorum. sabri sarıoğlu da sırf altyapıdan çıktı diye kaptan bile yapıldı ama sonuç ortada. artık gerçekleri görmenin zamanı geldi. yapma hayrettin'in mevkisinde daha genç ve başarıya aç olan haydipopescuhaydioglum'un kullanılmasını daha uygun görüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın