• 1144
    kulaktan dolma şu bu teklif edilmiş demelere başlanmış çoktan. hemde 5.resmi maçın ardından. bir insan neden kariyerinde başarısız olmak ister? kariyerinde başarının kapısını aralayacak anahtar oyuncuları neden istemez? sizin aklınız alıyor mu böyle saçma sapan haberleri. ft wesley sneijder'i istemiyor dendiğinde ibne basın reröre yapıyorsunuz euroleague ilk maçında, 5.resmi maçına çıkan takıma koç üzerinden vurmaya çalışıyorsunuz?

    evet yenildik, üzüldük olmaması gerekiyordu. harika bir başlangıç yapmak isterdik ama ben eminim ki bizim istediğimiz aynısını ergin hoca'da isterdi zira biz götümüzün üstüne oturarak maç saatini beklerken adamlar bu maçı kazanmak için antreman vs yapıyorlardı. ergin hoca'nın ise ciddi bir emek kaybı yaşaması söz konusu. oyuncular istediklerini yerine getirmemiş olabilir doğaldır.

    peki ergin ataman'ın başarısını sorgulayacak mıyız? sorgulamalı mıyız? bence hayır. 2 sene boyunca hangi seviyelere geldiğimiz belli. basketbol futbola nazaran daha çok koç etkisinin olması gereken bir spordur bunda hem fikir olduğumuzu düşünüyorum. ergin ataman'a güvenmek için en azından son dünya kupası şampiyonasını izlemek yeterli. o kısıtlı kadro ile yaptıkları ortada.

    ama yok hocam. biz destek nedir bilmeyiz. senin isteklerinden girer takik tahtana dahil karışırız. hatta küfür etmen için gitmeni bekleriz. biz senden iyi biliyoruz basketi. adamlar kırık kollarıyla 3lük atıyor sen nasıl iki eli sapa sağlam üstelik binlerce $ alan adamlara attıramazsın o şutları?
App Store'dan indirin Google Play'den alın