• 481
    --- alıntı ---

    siz bu milli takımı nasıl özetlersiniz bilmiyorum... ama benim özetim şu: nefretten motivasyon sağlamaya çalışan bir takım bu. nefret enerjisinden medet uman bir takım. ve bu kötü enerji de hem bu boş tribünlerin, hem de kötü futbolun baş sebebi bence...

    --- alıntı ---

    letonya maçı öncesi fikirlerini bu şekilde kaleme alan yazar. ayrıca artık milli takımlardan verim almak için nefreti kullanamayız, çıkın rahat olun ve zevk alın diyen hocalar daha başarılıdır diyor.

    buraya kadar iyi hoşta bu tribünlerin ve kötü futbolun baş sebebi dediğin zaman fatih terim'e yüklenip tüpçüyü, siyaseti, yabancı kısıtlamasını arka plana atmaktır. kendini bütün takımlardan farklı bir cumhuriyet olarak gören ve sürekli kulubünde nefret aşılanan fenerbahçeli futbolcular, haklı olmalarına rağmen emeklerinin karşılığı olan kupayı saha dışında kaybeden trabzonlu futbolcuların, diğerlerinin yarısından az kazanan beşiktaşlı futbolcuların bizim yüksek maaşlı futbolcularla nasıl beraber olmasını bekliyoruz ki. ne nefretle ne de sevgiyle beraber olabilirler.

    fatih terim suçlu, he suçlu ama geldiğinden beri nefreti körükleyen aziz yıldırım, her işi batıran yıldırım demirören, futbolda da söz sahibi ben olacağım diyen tayyip erdoğan suçsuz öyle mi, hedef saptırmayı iyi başarmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın