resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5844
    burakin bir iki yildan sonra inanilmaz bir dususe gececegini dusunurdum ancak selcuk bana otuzbesine kadar muazzam oynayacakmis gibi gelirdi. ne de olsa eskilerin bi lafi vardir. kondüsyon gecici klas kalicidir diye. hani hagi bir yardim macinda otuz metreye bir pas atar da lak diye adamin ayagina denk getirir ya, hah iste o klastan bahsediyorum. selcuk da oyle olacak sanip onumuzdeki bes alti yili daha kurtarir dusuncesindeydim. ancak selcuk beni inanilmaz yaniltti. iki yildir eskiyen bedeni degil de futbol yetenegiymis gibi oynamaya basladi. ama olamaz yani o mukemmel arapaslarini veren plaseyle koseye topu birakip golu atan selcuk nasil olur da pas atamayan bir adam olur aklim almiyor. aksine bugun butun atletik yapisini kaybedip gobeklenmesi gereken burak ise neredeyse hic yaslanmamis gibi. ama iste burakta da ne yazikki o klas yok. ancak adam mucadele gucunu ve bedenini sonuna kadar kullandigi için ite kaka da olsa devam edebiliyor. ilginc olan ise birbiriyle yedigi ictigi ayri gitmeyen iki adamin bu denli farkli oluslari. hadi buraktan kendisine teknik katmasini bekleyemeyiz allah vergisi yetenek eksigi var ama selcuktan o fiziki gucunu kaybetmemesini beklemek en tabii hakkimiz. burak kadar degil en az onun yarisi kadar kendine baksa inanin ilk gunkunden iyi performans sergiler. ama selcuk kendisini yaslanmaya o kadar alistiramamis ki once ayaklari gitmemeye basladi topa, simdi de paslari karavana olmaya basladi. buraktan ise dedigim gibi bir cok yetenegi olmamasina ragmen hala bir sekilde faydalanabiliyoruz bir sekilde. yani iki sene icin dusundugumun tam tersi oluyor, sanki burak bundan sonra da birsekilde isimize yarayacakmis da selcuk artik birdaha hic bir katki veremeyecekmis gibi herkesin ongorusune ters garip bir durum olustu.

    selcukun farkli sorunlari olduguna inanmak istiyorum. bana kalirsa kendine iyi bakmadigini farkettigi gunden beri zihni bloke oldu ve kendine inanmamaya basladi. cunku dedigim gibi klas kalici. o yetenek allah vergisi. ve selcuk gercekten klasi olan bir oyuncuydu.

    ciddi bir problem olmali. sebepsiz yere bir oyuncunun bu kadar iki uclu bir performans sergiledigini hatirlamiyorum. kendisi suan son senesinde gobeklenip galatasaray ataklarini baltalayan hasan sas gibi. en son bu zirve vs. dip performansini onda gormustum. ve nasil ki sahadaki hasan sasa oyle kotu oynamasini yakistiramadiysam zamaninda, simdi selcuka da yakistiramiyorum. cunku ikisinin de zirve performanslari galatasaray tarihinde cok degerli izler birakmistir. ve bizler boyle iyi oyunculari hep mukemmel hatirlamak isteriz. son macina kadar mukemmel oynayan hagi gibi, son macinda sampiyonluk golunu atan ve kupayla veda eden hakan sukur gibi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın