resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5840
    son oynadığı 10 ekim 2014 türkiye çek cumhuriyeti maçıda göstermiştir ki kendisinin ahı gitmiş vahı kalmış.

    çok şaşırılacak bir şey değil aslında. koca üç sezon, üç sene geçti. ilk geldiği sezonki selçuk olmasını kimse beklememeli ondan. kendisi de yavaş yavaş yedek kulübesine alışmalı. çünkü artık yanındakine pas atmak ve rakibi kovalamaktan başka hiçbir etkinliği yok. galatasarayda direk 11 oynayacak hiçbir güncel meziyeti yok. sanki hırsı, kazanma ve oynama isteği çekilmiş, her şeye doymuş ve emekliliğin tadını çıkarmak için gün sayan bir adam gibi oynuyor. sadece koşuyor ve terliyor. orta açarken bacakları titriyor, top kısa düşüyor. söz konusu milli maçta yanındaki arkadaşına pas vermekten başka 1 tane ekstra hareketi olmadı, olamadı maalesef. orta açarken topu bel hizasından yukarı kaldıramayan orta saha futbolcusu galatasarayda artık direk olarak 11 oynamamalı, gelecek planlarının dışında tutulmalı. kendisine vefamız, saygı ve sevgimiz her zaman var. müthiş karakterde bir adam ancak profesyonelliğin gereklerini yerine getirip yerine bir an önce daha dinamik bir orta saha yerleştirmeliyiz.

    artık seneye selçuk karar versin ; tadında bırakıp güzel mi hatırlanmak istiyor yoksa şansını zorlayıp kötü bitirmek mi.

    size de tavsiyem selçuk'tan bundan böyle bir şey bekleyip umut bağlamayın beyler. adamın artık geldiği nokta belli. 1-2 asist ve belki 1-2 gol dışında artık ipi göğüsleyeceğini zannetmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın