resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 6817
    surekli elmander uzerinden vurulan oyuncumuz. elmander de ikinci sezonunda sakatliktan saglikli donemedi ve yoklari oynadi simdi ne halde ne yapar eder tek bir haber bile okumadigimiza gore daha da kotu duruma gelmis. elmanderi cok cok sevmeme rağmen o efsane sezondan dem vurularak elestirmeyi keselim artik. futbol skor oyunu. en sonunda gol atamadiktan sonra dunyanin pasini da versen presini de yapsan puan alamiyorsun. burak kazmanin onde gidenini de oynasa son bir yildir, en kotu hali bile birsekilde atiyor o golu. erciyes macinda yine kotu bir kontrol uzerine ikinarak zar zor atti golunu. ama atti mi atti. kilidi acti mi acti. yani kor topal da olsa ise yariyor mu yariyor. surekli burak golcu degil forvet degil o degil bu degil gibi herkesin ezbere bildigi yorumlari yapmaktan hala nasil bikmadiniz anlamiyorum.

    bakin ben hep huntelaari alma hayaliyle bekledim bu yaz. bana gore de galatasarayin santraforu on numara bes yildiz olmali. ama yok. o santraforu alacak paramiz da yok, oynatacak kadro yapimiz da yok. burak begensek begenmesek bos kale de olsa ite kaka da olsa golunu de atiyor. erciyes macinda attigi gol kotu bir top kontrol ve rezalet bir sut da olsa o adamin orda o golu koklamasi ve bir sekilde amaca ulasmasi da bir meziyet.

    hala elmander diyoruz baros diyoruz. ama bu adamlarin galatasarayda ayni devamlilikla kac sene oynadigindan bahsetmiyoruz. elmaderin o sezonu melo ve selcuk on gol barajini asmisti ve bu da cok utopik birsey. melonun kariyer ortalamasi senede bes iken elmanderle oynayacagi her sezon on atacaginin genellemesini yapmak da zor. hatta her sene on gol atar demek fazla iyimserlik. ve boyle bir durumda diger oyunculardan katki gelmeme halinde eminim ki elmander icin gol atamadiktan sonra neyleyim ben oyle forveti gibisinden yorumlar yapilacakti.

    biz arsiz ve memnunsuz bir milletiz. hep elimizde olmayanlarin hayaliyle yasiyoruz, mutlu olamadan. burak birsekilde bizi suruklerken ona destek olmak yerine hala burda baska seylerin hesabini aciyoruz tekrardan. birgun yabanci siniri kalkarsa yada semihe eslik edecek bir turk stoper bulunursa biz de ustduzey bir forvet arariz. ancak dediğim gibi mali yapi olarak da kadro yapisi olarak da hayalimizdeki forvete ulasmamiz imkanli gorunmuyor suan. o nedenle amaca giden yolda kör topal bizi sirtlamaya devam eden adama sahip cikalim.

    not: gol atabilen futbolcumuz. o bir sekilde golunu atmaya devam ettikce biz de takimin kurtulusunu baska yerlerde arayabiliriz bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın