resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 6816
    bu adam bitik. hala ama gol atıyor diye savunanın da galatasaraylılığından şüphe ederim.

    zaten devşirme santrafordu 2-3 sezon kapasitesinin üstünde oynadı ve piyasa yaptı. peki geçen sezon ve bu sezon?

    tam anlamıyla bitmeye oynuyor. ancak ya boş kaleye ya da penaltıdan gol atabiliyor. bunlar uzun vade de takıma yeterli mi? kesinlikle değil. yani o schalke maçında attığı gol gibi bir gol görür müyüz bilemiyorum.

    hoş benim için isterse 250 gol atsın 4. yıldızı taktırsın yine de nafile. takımdan en kısa zamanda gitmesini istiyorum. adam gibi doğru düzgün bir santrafor izlemek istiyorum, burak'ı değil.
    yaptığı saçma sapan tripler de cabası. takım oyununu bu kadar rezil eden adamın galatasaray'da barınması bile saçmalık. trabzon'da iki sene çok gol attı diye üstelik devşirme olmasına rağmen bu adamı her maç ilk 11'e yazmak bize zarar verir, rakiplere yarar sağlar.

    kayseri erciyes maçında necati'yi de gördük. adam hala iş yapıyor neden? çünkü gerçek bir santrafor; mevkisinin özelliklerine sahip nerede ne yapması gerektiğini biliyor ve akıllıca oynuyor.

    devşirme santraforumuz, çakma qralımız, milli takımı san marino ile yarışan türkiye'nin en değerli(!) santraforu.

    istatistiklerini de al git mümkünse. sezonda 11 gol atıp hayvan gibi takım oyunu oynayan elmander'i özledim ben. ceza sahasında her tarafıyla topu kaleye sokan ümit karan'ı. gerçek kral hakan şükür'ü, poposuyla bile gol atan jardel'i. tek forvet oynayıp efsane hücum ettiğimiz baros'u. ve tabi ki kara mamba didier drogba'yı.

    bu adamlardan sonra ileri uçta sadece burak yılmaz'ı görünce hayattan soğuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın