resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 6811
    her şeyden önce bir taraftarın kendi futbolcusunun sakatlanmasına sevinmesi için sporsevmez, vicdansız, samimiyetsiz, nankör, iki yüzlü(çünkü o futbolcu gol atınca yüzsüzce sevinir) veya ruh hastası olması gerekir. ezeli rakip olsa da fenerlilerin içinde bile vicdanlılar var. örneğin bruma sakatlandı diye pekçok fenerli sevinmişti ama insan olanları sevinenlere ayıp etiklerini, bir futbolcunun sağlığının söz konusu olduğu söyleyerek uyarmışlardı.

    burak’ın noksanları malum ama çocuk en az iki maçta bir gol atıyor. zaten ronaldo ve messi dışında dünyada her maçta gol atan bir futbolcu daha yok. tamam herkes ileride pres yapan, top tutan, verkaça giren, duvar olan, kafayla top indiren, seri çalımlarla ceza sahasını altüst edip gol atan bir golcü istiyor ama geçtik türkiye’yi dünyada böyle kaç tane böyle golcü var, olanları da alabilmek mümkün mü? buna cevap veremeyen çözüm üretemeyen futbol özürlü çakma taraftarlar anca burak’a atıp tutmasını bilirler. bu tipler tanju çolak’ı izleselerdi ona da tıpkı burak’a yaptıklarını yaparlardı. çünkü neredeyse her maç gol atsa da tanju’da ne çalım, ne hız, ne teknik ne de pres vardı. hatta dünyanın gelmiş geçmiş en büyük golcülerinden biri olan, 1974 dünya kupası şampiyonu almanya’nın golcüsü olan fakat ceza sahasında tıngır mıngır goller atmaktan başka bir özelliği olmayan alman gerd müler şimdi oynasa, bu çakmalarca, “ulan böyle kazma da takıma mı koyulur derlerdi”

    zaten 90’lı yıllardan itibaren galatasaray başarıdan başarıya koşmasıyla birlikte güce tapan ve iyi gün dostu galatasaray taraftarının profilinin diğer büyüklerinki gibi bozulduğu ve kalitesizleştiği malum.

    bizim gibi 14 yıl şampiyonluk göremeyen kötü gün dostu taraftarlar, ne böyle çirkinleşmeyi anlarız ne de vefasızlığı. burak yetersiz ise teknik direktör bu yönde rapor verir ve adam takımdan gönderilir, yerine de komple bir golcü o da bulunabiliyorsa alınır.

    kıskanç fb ve bjk taraftarları burak’ın aleyhinde kampanya başlattıklarından beri çoğu sözde galatasaray taraftarı da etkilendi ve onlara katıldı. ezeli rakipler tarafından sevilmeyen her futbolcumuza daha çok sahip çıkmak gerekir. acaba ezeli rakipler çok ahlaklı oldukları için veya burak çok kötü bir golcü olduğu için mi böyle burak düşmanlığı yapıyorlar, hele bir düşünün?

    son olarak, burak düşmanlığı yapanlar bari delikanlı ve mert olsunlar ya çenelerini kapatsınlar ya da burak avrupa’da veya ligde gol atınca “goool” diye bağırıp sevinmesinler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın