resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 6801
    dünkü erciyes maçında* yüksek ihtimalle yaşadığı bu sakatlık sebebiyle direkt soyunma odasına giden futbolcumuz. olur da fenerbahçe maçına yetişemezse sıkıntı yaşarız. sneijder-melo-muslera-chedjou banko on birde zaten. burak olmazsa umut-pandev seçimi bizi çok zora sokar. hele hele bekir'de yokken iyice ağırlaşan fenerbahçe tandemine karşı eski hızına sahip olmayan umut'un tek forvette yapacakları benim adıma soru işareti. pandev'i oynatsak dzemaili'yi kenarda bırakmak zorunda kalırız bu durumda orta sahayı nasıl kuracağız. telles zaten oynayamayacak veysel banko sahada demek bu.

    kısacası şu sakatlığa sevinen kardeşlerimi anlayamıyorum ne yazık ki. kına yakın falan gibi şeyler demem, diyemem. haddime değil ancak bizi çok sıkıntılı bir derbi bekliyor şu halde o kesin.

    (dipnot: burak ilk on dakika içinde sakatlık yaşamış ve tedavi görmüş sanırım. muhtemelen maçın kalan bölümünü de sakat sakat oynadı fedakarlık yaptı. kötüydü iyiydi diyemem izlemedim ama görevini yapıp golünü atmış. geçmiş olsun. )
App Store'dan indirin Google Play'den alın