resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 1100
    kendisinden daha iyi futbol bildiğimi düşünmediğim italyan adam. 16-17 yaşıma kadar oynadığım amatör futbolu saymaz isek benden daha çok futbol bilgisi var. bu sözlükteki çoğu insandan da fazla bilgisi var. ancak bu sözlüğün %83.5'i galatasaray'ı bu italyan adamdan daha iyi tanıyor.

    sinirlenmek istemiyorum da jardel'den sonra en çok bonservis ödenip alınmış yüksek potansiyelli bir futbolcun var ve kadro dışı. ligin en iyi yerli kanat oyuncularından birine sahipsin; ya yedek ya kadro dışı. ligin genç ve süratli en iyi sağ beklerden birine sahipsin yedek veya kadro dışı ya da sol bek. ligin en iyi ofansif oyuncusuna sahipsin; ön libero. ligin en iyi defansif orta saha oyuncusuna sahipsin; stoper. iki tane orta saha oyuncun var biri diğerini net dövüyor; dayak yiyen ilk 11'de.

    abi sorarlar adama; dalga mı geçiyorsun ?

    bakın sahip olduklarına;

    ligin en iyi kalecisi.
    ligin en iyi türk stoperi.
    ligin en iyi yabancı stoperlerinden biri.
    ligin genç oyuncular bakımından en iyi sağ beki.
    ligin en iyi defansif orta saha oyuncusu.
    ligin en iyi total ofansif futbolcusu.
    ligin en iyi türk forveti.
    ligin en iyi ikinci türk forveti.
    ligin en iyi türk kanat oyuncusu.
    ligin en genç potansiyelli yabancı kanat oyuncusu.

    ee ? sonuç ? en ofansif futbolcun ön libero. en potansiyelli oyuncun kadro dışı.

    sneijder 4-4-2 oynayamaz diyen arkadaşlara ve teknik adamlara sesleniyorum. bu sneijder ön libero olarak oynuyor da, hem de arsenal'e karşı, hem de başarıyla, 4-4-2'nin orta sahası olarak oynayamıyor mu ? hem de türkiye gibi dandik bir ligde.

    galatasaray kimsenin deney faresi değil. böyle bir kadroya sahip olan galatasaray'ın sikim sonik anadolu takımlarının karşısında varlık gösterememesinin sorumlusu ben değilim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın