resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 6775
    1 ekim 2014 arsenal galatasaray maçı nda sağında solunda önünde kimse yokken topla dümdüz gitmek ya da arkadaşına pas atıp gol pozisyonu yaratmaya çalışmak yerine kendini yere atan ve akabinde kontra ataktan gol yememizde büyük rol oynayan artık kendisinden gına gelen kralımız. yerseniz tabi.

    arkadaş bir danny welbeck’e bakıyorum sırtına iki kişi almış kendisini felipe melo'nun şarjı sebebiyle yere bırakabileceği ve kırmızı kart göstertebileceği halde yıkılmayıp tek amacı gole gitmek olan bir futbolcu, bir de buna bakıyorum ve allah’ım neydi günahımız demekten kendimi alamıyorum.

    yeter arkadaş bıktım bu adamın bizi rezil etmesinden. her şeyi geçiyorum gol atar kaçırır oyunu bozar vs. ama kendini bu kadar aleni yere atmak nedir yahu kendisini yere göğe sığdıramayanlar bana bir açıklasın iki dakika. isterse 100 gol atsın bir maçta sadece ve sadece bu huyundan dolayı o şerefli formayı giydirmemek gerekir buna. ooo ama penaltı aldırdı di mi kral yaaa ?

    kendisinin bu takımın olmazsa olmaz oyuncusu olduğunu düşünen adamla futbol konuşmak da dünyanın en mantıksız şeyidir. siz böyle devam ettikçe zaten bu takımdan ne köy olur ne kasaba.
App Store'dan indirin Google Play'den alın